Megjelent: 3 hónapja

Erős elnöki kontroll alatt működik tovább a Gazdasági Versenyhivatal

Számos szervezeti egység az elnök közvetlen irányítása alá kerül a Gazdasági Versenyhivatalnál. Rigó Csaba Balázs több korábbi munkacsoportot is megszüntetett, és július 15-től a munkáltatói jogok kiemelt gyakorlójává lépett elő.

images

Július 15-én életbe lépett a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) új szervezeti és működési szabályzata, ami erőteljesebb kontrollt biztosít az elnöknek és így megnöveli a reagáló-képességet - közölte a GVH.

Az idén áprilisban hivatalba lépett elnök, Rigó Csaba Balázs egyik feladatául tűzte ki a GVH innovatív megújítását, amelynek fontos lépése a szervezet átalakítása.

Az új működési rendben számos szervezeti egység és a kapcsoló feladatkörök az elnök közvetlen irányítása alá kerültek. A GVH átlátható működését immár a Rigó Csaba Balázs közvetlen irányítása alá tartozó integritás tanácsadó segíti.

A GVH önálló szervezeti egységein belül korábban létrehozott csoportok megszűntek, így kevesebb lett a vezetők száma, egyszerűbbé váltak és gyorsultak a szervezeten belüli kapcsolattartásra és a szolgálati útra vonatkozó szabályok, módosult a GVH külső szervekkel való kapcsolattartásának és együttműködésének rendje, a munkáltatói jogokat pedig kiemelten az elnök gyakorolja - derül ki a GVH közleményéből.
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
  • 2020.10.16XIII. LEAN FÓRUM - KONFERENCIA A Fórum fókuszai: Lean Vezetés - Lean coaching Ipar 4.0. és a Lean a gyakorlatban Lean Quality – Lean Six Sigma Lean Office - Folyamatfejlesztés Részletek Jegyek
  • 2020.10.22 HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment A képzésen összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment. Kiknek ajánljuk? A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejleszteni a belső kommunikáción, illetve a változások menedzselését hatékonyabbá szeretnék tenni. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter