Megjelent: 4 éve

Folyamatosan bővít a BT Magyarországon

A British Telecom (BT) hazánkban működő Európai Szolgáltató Központja alig több mint egy év alatt másfélszeresére növelte létszámát, így alkalmazottainak száma először érte el Magyarországon az 1500 főt. További 200 fő felvételét tervezik.

A munkaerő felvételt az indokolta, hogy a növekvő üzleti volumennek és az új ügyfeleknek köszönhetően folyamatosan bővülnek a központ meglévő szolgáltatási területei, és az elmúlt időszakban négy újabb tevékenységgel is gazdagodott a szolgáltatás-portfóliója. A BT többek között Magyarországon hozta létre az IP alapú kommunikációs hálózatok tervezésével foglalkozó európai tudásközpontját.

A bővülésnek köszönhetően a magyar regionális központ munkatársai a vállalat budapesti és debreceni irodáiból jelenleg már 17 különböző szolgáltatási területen több mint 3000 multinacionális vállalatot és kormányzati szervezetet támogatnak. A szolgáltatási területek közé tartozik többek között az ügyfélmenedzsment, a pénzügyi szolgáltatások, a hálózati és IT megoldások valamint különböző üzleti támogató szolgáltatások.

A központ évek óta tartó dinamikus fejlődése folytatódik: az következő 12 hónapban további 200 fő felvételét tervezik, főként műszaki, informatikai és az üzleti adminisztráció területén. Ennek érdekében a vállalat a debreceni és budapesti irodáit is bővíti. „Néhány héten belül újabb 100-100 fő befogadására alkalmas irodaterületet adunk majd át mindkét városban” – jelentette be Faragó Andor, az Európai Szolgáltató Központ ügyvezetője.

„A BT hazai tevékenysége egy olyan szektorban zajlik, amelyben a magyar munkavállalók teljesítménye világszínvonalú. Ez is bizonyítja, hogy a BT kiváló döntést hozott akkor, amikor európai regionális szolgáltató központját hazánkba telepítette. Ezen döntéséhez nagyban hozzájárult többek között a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) által kezdetben nyújtott munkahely-teremtési támogatása. „A BT folyamatos beruházásaival már több mint 1500 munkahelyet teremtett Magyarországon és növekedésünk a közeljövőben is folytatódik” – tette hozzá Faragó Andor.

Ésik Róbert, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) elnöke kiemelte: „Magyarországon ma már közel 100 szolgáltató központ működik, több mint 36 000 embert alkalmazva, ami jól mutatja a szektor fontosságát és a magyar munkavállalók kiemelkedő felkészültségét."
  • 2019.11.21Transzformatív Team Coaching Lab A Transzformatív Team Coaching Lab alkalmat ad arra, hogy konkrét eseteken keresztül ismerkedj a módszertan erejével. Egy ügyféleset, amelyben a team coaching folyamat során transzformáltuk valódi kapcsolattá a csapatban élő projekciókat. Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter