Megjelent: 8 éve

Hogyan használjuk Szép-kártyánkat a nyári szezonban?

A portálunkhoz eljuttatott közleményében az OTP Pénztárszolgáltató tanácsokkal látja el kártyabirtokosokat illetve az elfogadóhelyeket a nyári szezonra és a fokozódó felhasználói érdeklődésre való tekintettel.

A sajtóanyag szerint az OTP Szép-kártya birtokosai a szabadidő alszámlájukra kért juttatások segítségével belépőjegyet vásárolhatnak olyan eseményekre, mint a Volt fesztivál, a Balaton Sound, vagy a Sziget Fesztivál.


Ne felejtsük el aktiválni a kártyánkat!A legfontosabb lépés, hogy amint kézhez kapta Szép-kártyáját, aktiválja. Ez egy egyszerű folyamat, mindössze az OTP Pénztárszolgáltató ügyfélszolgálati telefonszámát (+361/3666-222) kell felhívni, és itt perceken belül lehetséges a kártya aktiválása.


Szép-kártya a szálláshelyekenSzállásunkért a Széchenyi Pihenőkártyát elfogadó szálláshelyeken fizethetünk mindhárom, a kártyánkon található alszámlánkról. Vagyis a szálláshely alszámla mellett a vendéglátás-, valamint a szabadidő alszámlánk terhére is.

Ha nem a szálláshelyen egyenlítjük ki a számlánkat, hanem utazási irodában, vagy egyéb ut
Ma a közel 500 000 kártyatulajdonos több mint 12 000 elfogadóhelyen mintegy 28 000 felhasználási lehetőség közül választhat OTP SZÉP kártyájukkal fizetve.
azásszervező cégnél fizetünk be belföldi üdülési csomagra, akkor azt kizárólag a szálláshely alszámlánkról tehetjük meg.
Természetesen a vendéglátás- és szabadidő alszámlákról az eredeti rendeltetésüknek megfelelő étkezési, illetve szabadidő jellegű költések is fedezhetők.


A különböző kártyák elfogadásaAz OTP Pénztárszolgáltató, a könnyű és akadálymentes kártyafelhasználás érdekében idén tavaszig megkötötte a többi kibocsájtóval a kölcsönös elfogadást lehetővé tevő szerződéseket. Ugyanakkor fontos figyelembe venni, hogy ez nem jelenti azt, hogy az egyes elfogadóhelyeknél automatikusan fizethetünk mindhárom kártyával. Ehhez a hatályos jogszabályok szerint az elfogadóhelynek is szerződnie kell mindhárom kibocsátóval.


Ügyeljünk a biztonságra!Továbbra is fontos, hogy a munkavállalók odafigyeljenek kártyájukra, hasonlóan bankkártyájukhoz. Amennyiben észlelték, hogy OTP Szép-kártyájuk elveszett vagy ellopták, haladéktalanul jelezzék azt az OTP Pénztárszolgáltató +361/3666-222-es telefonszámán, ahol lehetőség van azt letiltani, és új kártyát igényelni.


  • 2020.11.17Toborzás a LinkedIn-en és a Facebook-on - ONLINE A Toborzás a LinkedIn-en és a Facebookon 1 napos workshopon délelőtt kérdést kaphat LinkenInnel kapcsolatos kérdéseire, szó lesz továbbá a vállalati oldal fontos elemeiről, karrieroldalról és oldal-analitikákról. Délután példákkal színesítve ismerkedhet meg a kampánykezeléssel, kapcsolati háló felépítésének kérdéseivel és egyéb, Facebookkal kapcsolatos funkcióval. Részletek Jegyek
  • 2020.11.23Művezető képzés A művezetők szakmai továbbképzése a vezetői feladataik eredményes és hatékony ellátására. A résztvevők vezetői, problémamegoldási és termelékenységfejlesztési készségeinek fejlesztése konkrét feladatokon, szituációs játékokon, esettanulmányokon keresztül. Részletek Jegyek
  • 2020.12.05 Teljesítménymenedzsment és motiváció A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter