Megjelent: 5 éve

Hogyan vonzza a vállalati kultúra a tehetséget?

A modern álláskeresők olyan munkahelyet keresnek, ahol lehetőségük van a fejlődésre és a karrierépítésre. A cégek azonban még ritkán építik tudatosan a vonzó vállalati kultúrát, írja a Profession.hu-n az Undercover Recruiter.

images

Hogy a cég vonzó legyen, kell hogy legyen személyisége, valóban értékteremtő munkát lehessen ott végezni.

A vállalati kultúrát nagyban meghatározza az ott dolgozók motivációs szintje, ha ez alacsony, akkor nem lesz kellemes az adott munkahely.

A vállalati kultúrához idomulás, beilleszkedés fontos elvárás, így érdemes olyanokat kiválasztani toborzáskor, akikben látszik ez a potenciál. Fontos, hogy a jelentkező tisztában legyen a cél alapértékeivel, tudja, hogy miért akar ott dolgozni.

Értékelni kell a kezdeményezőkészséget, kreativitást és építeni a csapatszellemet, hogy jobb legyen a teljesítmény.

Profession.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter