Megjelent: 3 éve

Ingyen felkészítés a matek érettségire

Matematika érettségi felkészítő csomaggal bővült a mateking.hu e-learning oldal. Az eddigi egyetemi szintű matematikát magyarázó feladatok mellett megjelennek az érettségire felkészítő tananyagok. A videók lényegretörőek, könnyen érthetők, az elmúlt évek érettségi feladatait veszik át. A segítség ingyenesen érhető el a diákoknak - írta az Életforma.hu.

„Az ingyenes tartalmak az elmúlt öt év érettségijeinek a részletes, lépésről lépésre történő megoldása, ahol nemcsak a megoldásokat mondjuk el, hanem azt is, hogy mit miért csinálunk, és közben átvesszük a teljes középiskolai anyagot is. Mivel az érettségi feladatsorok jellegében nagyon hasonlóak vissza-vissza térő feladatokkal, ezért ha valaki ezeknek a megoldásait megnézi és megérti (fontos különbség, hogy nem megtanulja, hanem megérti), akkor jó eséllyel nem lesz gondja semelyik feladattal sem az érettségin” - mondta Mosóczi András, a mateking.hu alapítója az Életforma.hu-nak.

A könnyű, gyors tanulás titka az, hogy amit a diák szeret és érdekesnek talál, arra fogékonyabb, gyorsabban megtanulja, mint a számára kevésbé érdekes dolgokat. Van amit ily módon pár nap alatt el lehet sajátítani. Az oldal szerkesztői úgy próbálják érdekesebbé tenni a példákat, ahogyan a megoldásokat bemutatják.

Életforma

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter