Megjelent: 7 éve

Lejár a SZÉP-kártya! - mit tegyek?

A 2012-ben feltöltött Széchenyi Pihenő Kártya egyenlegeket 2014. május 31-ig lehet felhasználni - hívja fel a figyelmet a cafeteriatrend.hu hírlevele. (Ez nem a tavalyi, hanem a tavaly előtti feltöltés!)

images

A fel nem használt összegeket a szolgáltatók aztán június végéig visszautalják a munkáltatóknak.

Azok a dolgozók - akiknek május végén még volt pénze a kártyán, és június elején meg eltűnik ennek egy része - a HR-terület munkatársait is nyaggatják majd a problémájukkal.

Bár a szolgáltatók először a korábban feltöltött pénzeket vonják le fizetéskor a kártyáról, így aki folyamatosan használja a kártyáját jó eséllyel nem rendelkezik 2012-es feltöltéssel, de érdemes utánaszámolni.

Problémásabb lehet azoknak a költés, akik 2012-ben kaptak SZÉP-kártyára juttatást, valamennyit költöttek is belőle, és azóta nem használták a kártyájukat. Ott parkol pár száz forint.


Hogyan lehet 2.347 forintot elkölteni a SZÉP-kártyáról?1. Nézzük meg pontosan az egyenleget! Esetünkben ez legyen 2.347 forint.
2. Vásároljunk egy elfogadóhelyen. Tegyük fel, hogy 5.800 forintot kell fizetnünk egy panzióban, ahol ugye mindhárom alszámláról költhetünk.
3. Kártyás fizetéskor jelezzük a recepción, hogy 2.347 forintot fizetnénk a kártyával, a többit készpénzzel.

cafeteriatrend.hu
  • 2020.11.17Toborzás a LinkedIn-en és a Facebook-on - ONLINE A Toborzás a LinkedIn-en és a Facebookon 1 napos workshopon délelőtt kérdést kaphat LinkenInnel kapcsolatos kérdéseire, szó lesz továbbá a vállalati oldal fontos elemeiről, karrieroldalról és oldal-analitikákról. Délután példákkal színesítve ismerkedhet meg a kampánykezeléssel, kapcsolati háló felépítésének kérdéseivel és egyéb, Facebookkal kapcsolatos funkcióval. Részletek Jegyek
  • 2020.11.23Művezető képzés A művezetők szakmai továbbképzése a vezetői feladataik eredményes és hatékony ellátására. A résztvevők vezetői, problémamegoldási és termelékenységfejlesztési készségeinek fejlesztése konkrét feladatokon, szituációs játékokon, esettanulmányokon keresztül. Részletek Jegyek
  • 2020.12.05 Teljesítménymenedzsment és motiváció A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter