Megjelent: 2 éve

Motivációs levél minta: területi képviselő

Értékesítési tapasztalattal rendelkező területi képviselőt keres a hirdető. A motivációs levél minta ötletet ad arra nézve, hogy milyen tapasztalatokat, személyiségjegyeket érdemes kiemelnie a pályázónak, és miért lenne számára előrelépés a munkakör.

images

Gépjárműipari cég Területi képviselőt keres minimum 5 éves értékesítési tapasztalattal.

A cég nehézgépek és alkatrészeik értékesítésével foglalkozik. Hirdetésükben kiemelten szerepelt, hogy ha gépekekkel és alkatrészekkel kapcsolatos tapasztalta nincs is a pályázónak, legalább érdekelje ez a terület, ne legyen teljesen idegen számára.

Feladatai közé új Partnerek felkutatása és a meglévők managelése is hozzátartozik majd.

Egy, az új értékesítési technikákra, a terület megismerésére nyitott, tapasztalt szakaembert keresnek, akinek fejlődési, tanulási lehetőséget is biztosítanak.

Motivációs levél minta 2. - területi képviselő


Motivációs levél minta letöltése
motlev02

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter