kapubanner for mobile
Megjelent: 4 éve

Segíts Victoria irodaszerrel!

Minden cégnek szüksége van irodaszerre, a megrendelése általában rutinfeladat – de mi lenne, ha ezúttal gyerekekkel foglalkozó intézményeknek is segíthetnél vele?

Segíts Victoria irodaszerrel!-

Az irodaszer olyan, mint a kulcscsomó: nem különösebben foglalkozunk vele, amíg a kezünk ügyében van, csak a hiányát érezzük meg, ha elveszítjük vagy otthon felejtjük. Nem látványos, nem státuszszimbólum, mégis nélkülözhetetlen kelléke a mindennapoknak. Sokszor magától értetődőnek vesszük azt is, hogy mindig a rendelkezésünkre állnak a munkánkhoz szükséges eszközök – ideális esetben jó minőségben és elérhető áron.

A hazai Victoria márka pont ezt kínálja: megbízható, minőségi termékeket, amelyeket szeretni fogsz, legyen szó irodai munkáról vagy tanulásról. A több mint 1500, kiemelkedő ár-érték arányú termék – rajtuk a jellegzetes lovas logóval – az ország számos irodaszer- és papír-írószer kereskedőjénél elérhető. Ez önmagában még nem hírértékű, az azonban igen, hogy a Victoria minden vásárlója jótékony célt is támogat a választásával. A márka neve ugyanis 13 éve összefonódott a jótékonysággal, köszönhetően a „Victoria a Gyermekekért Alapítvány” munkájának.

Az alapítványon keresztül nemcsak az idén 30 éves Victoria márka segít, hanem a Victoria minden vásárlója is: a legtöbb termék árából egy meghatározott összeg az alapítvány számlájára kerül, legyen szó másolópapírról vagy szövegkiemelőről. Az így összegyűlt összeget évente kétszer megpályázhatják a gyermekek fejlesztésével, oktatásával, vagy gyógyításával foglalkozó intézmények és szervezetek.

S hogy mire elég ez a pénz? Nagyon sokra: a Victoria a Gyermekekért Alapítvány eddig 318 gyermekekkel foglalkozó intézményt támogatott, összesen több mint 127 millió forint összeggel, amit eszközökre, berendezésekre fordíthattak a nyertes pályázók. A legutóbbi támogatottak között van óvoda, fogyatékkal élő gyermekeket fejlesztő intézmény, de kórház is, Szegedtől Kecskemétig, ahol a Victoria irodaszerekből befolyt összeg minden esetben jó helyre került. A támogatott intézmények listája egytől-egyig megtalálható az alapítvány oldalán.

Ha tehát Victoria termékeket vásárolsz magad vagy munkatársaid számára, megrendeléseddel jó ügyet támogatsz – úgy, hogy ez neked és a cégednek semmibe sem kerül. Így válik az irodai rutinvásárlás segítő lépéssé, egy kis téglává az összefogás falában. Négy éve pedig már iskolai termékek körül is válogathatsz, a Victoria #COOL termékcsaládjából.

S ha a segítő vásárlás jó érzése nem lenne elég motiváció, most az irodát vagy az otthonodat is feldobhatod, a 2023. december 17-ig tartó Victoria nyereményjátékban ugyanis menő kávéfőzőt vagy vízforralót nyerhetsz! Ehhez mindössze a legalább 30 ezer forint értékben kell Victoria terméket vásárolnod, amely blokkját vagy vásárlását igazoló bizonylatát kell feltölteni a promóció weboldalára, s máris esélyes vagy a fődíjra, a Tchibo Esperto darálós kávégépre, a 3 Nespresso kapszulás kávégép, vagy a 9 Russel Hobbs vízforraló egyikére.

Sőt, akkor is nyerhetsz, ha nem vásárolsz, de válaszolsz a heti Victoria-kvíz három kérdésére, a kitöltők között ugyanis hetente 3 óriási irodaszer-ajándékcsomagot sorsolunk ki. Ha pedig egy új iPhone14-re is utazol, tedd meg mindkettőt: vásárolj, töltsd fel a blokkot/bizonylatot, és tölts ki legalább egy heti kvízt a Victoria weboldalán!      

Amennyiben a vásárláson túl is segítenéd az alapítvány munkáját, akkor a következő számlaszámra utalhatod támogatásodat. Az adomány összegéről igazolást állítunk ki, hogy adókedvezményed érvényesíthesd.

Victoria a Gyermekekért Alapítvány számlaszáma: 12001008 - 01778979 – 00100007

Kapcsolat: https://www.victoriaagyermekekert.hu/, https://victoriaoffice.eu/

E-mail: [email protected], [email protected]

  • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Pénzbüntetést kapott egy orvos, aki valótlan igazolást állított ki

A Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség vádirata alapján a bíróság - nem jogerősen - súlyos pénzbüntetést szabott ki egy orvossal szemben, aki... Teljes cikk

Megkéseltek több amerikai vendégoktatót Kínában

Négy amerikai főiskolai oktató sérült meg egy késes támadásban az északkelet-kínai Csilin tartományban - közölte az amerikai média és amerikai... Teljes cikk

Minden tizedik brit dolgozó korábban hagyja abba a munkát a jóidő miatt

Vannak olyan dolgozók, akik a betegszabadságukat is kiveszik, hogy élvezzék a jóidőt. Teljes cikk