Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 3 éve

Transfer Pricing Analyst

Az Eaton transzferár senior analyst pozíciójában dolgozó kollégák meghatározott csoportvállalatokra készítik el a transzferár dokumentációt, ami a közös tulajdonosi háttérrel rendelkező vállalatok közötti tranzakciókban alkalmazott árakat vizsgálja, azok piaci voltát támasztja alá.

A munkakör leírását Szende Csaba, az Eaton EMEA Üzleti Szolgáltató Központ HR-igazgatója és munkatársai készítették arról, hogy mi is az adott pozíció betöltőjének feladata az Eatonnál. Az Eaton EMEA BSC próbálja megtalálni azt a középutat, hogy kövesse a céges normákat, de az elnevezések konzisztensek legyenek és a leírásokból kiderüljön a munkakör célja és elvárásai.

Ennek keretében a senior analyst-ok elemzik a vizsgált vállalat pénzügyi eredményeit, a kérdéses pontokról egyeztetnek a vállalat pénzügyeseivel, ill. a globális transzferár csapat tagjaival, és összeállítják a dokumentációs anyagot. A senior analyst-ok részt vesznek továbbá a piacon alkalmazott árakat összefoglaló benchmark elemzések elkészítésében, a csoportvállalatok közötti tranzakciókban alkalmazott árak kiigazításához kapcsolódó munkában, és az esetlegesen felmerülő, transzferárazással összefüggő adótervezési folyamatokban.

Transfer Pricing Analyst állások itt találhatók.
Follow hrportal_hu on Twitter

Kapcsolódó tartalmaink 1 2 3 Bezár