Megjelent: 11 éve

Válassza ki az igényeinek legmegfelelőbb elektromos fogkefét!

A fogmosás egy olyan hétköznapi tevékenység, amelyet jobb esetben napi 2-3-szor is megejt az ember. Éppen ezért, a folyamat rendszeressége miatt érdemes egy olyan fogkefébe befektetnie, amely nem csak gyors és hatékony, de biztosítja a fogak tisztaságát és egészségét egyaránt.

Azonban egy alapvető szájápolási ismeret szükséges ahhoz, hogy ki tudja választani az ön számára legideálisabb fogkefét. 

A fogorvosok ajánlása alapján az elektromos működésű fogkefe használata javasolt különleges kialakításának és hatékonyságának hála. Sokkal jobban tisztít a manuális társaikkal szemben. Számos technológia kialakult az évek során, így elektromos fogkefe és elektromos fogkefe között is több különbség fedezhető fel. Alapvetően létezik az úgynevezett szónikus és 3D technológián nyugvó elektromos fogkefe is. 

Elektromos fogkefék, töltés típusa alapjánAz elektromos fogkefék töltésének típusa alapján megkülönböztethet elemes és újratölthető fogkeféket. Az elemes fogkefe jelentősebb olcsóbb társánál, azonban bele kell kalkulálni azt is, hogy bizonyos időközönként cserélni kell az elemet, amely összességében nem is olyan olcsó, emiatt hosszú távon nem számít gazdaságosnak működtetése. Mindemellett nem mondható környezetkímélőnek sem a rengeteg hulladék miatt, amit termel a folyamatosan cserélődő elemeknek köszönhetően. Hagyományos fogkefékhez képest annyi különbség fedezhető fel, hogy vibrál a feje.

Az újratölthető változat viszont sokkal hatékonyabb, nagyobb tudással rendelkezik, valamint sokkal időtállóbb és strapabíróbb. Hosszú éveken keresztül nem szükséges lecserélnie magát a készüléket, csak a hozzá tartozó fejeket. Magasabb árkategóriába tartozik, azonban hosszú távon mindez kifizetődik, mindemellett a gyártó a legtöbb esetben garanciát is vállal. 

A forgófejes és a szónikus változatAmennyiben szeretné megtalálni az ön számára legideálisabb elektromos fogkefét, akkor keresse fel a BestMarkt weboldalát, ahol számos eszköz közül válogathat és hozhatja meg a legjobb döntést a részletes leírásoknak köszönhetően. Az elektromos fogkeféknél még két tényező alapján különböztethetjük meg a modelleket. 

Létezik a forgófejes és a szónikus változat. Mindkét típus hatékonyan végzi munkáját, és használatuk is kényelmes, azonban a forgófejes fogkefe sörtéi egy kör alakú részen helyezkednek el, amelyet nagy sebességgel forgat. Maga a fej kicsi, így a nehezen megközelíthető részeket is könnyen eléri. Önnek is kényelmes, mivel a fogkefe maga elvégzi a mozgást. A szónikus fogkefe esetében a fej oldalirányba rezeg, azonban használata sokkal jobban hasonlít a manuális fogkeféhez.
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Több mint 13 millió forintos kártérítést kapott egy férfi, mert unalmas volt a munkája

A francia férfi depressziós lett, miután lefokozták menedzseri pozíciójából. Teljes cikk

Mennyit kereshet egy képzett barista?

Sorra nyílnak a specialty kávézók, de mellettük az olyan helyek is, ahol a minőségi kávé készítésére különös gondot fordítanak. Ennek... Teljes cikk

Így búcsúztatták kollégái a nyugdíjba vonuló buszsofőrt

A nyugdíjba vonuló buszvezető 17 évet dolgozott a BKV-nál. Teljes cikk

Kapcsolódó hírek