kapubanner for mobile
Megjelent: 6 éve

Valóban kell a vállalkozásomnak egy weboldal?

Hogy elég-e a közösségi média vagy feltétlenül szükséges az induló vállalkozásnak egy weboldal, mindig érdekes kérdés. A meglévő weboldal újragondolása és továbbfejlesztése pedig szintén egy új kihívás a vállalkozás életében.

weboldal

A digitális névjegykártyád

Néhány éve még profi marketingesek szájából is elhangzott, kezdetnek elég a Facebook-jelenlét, aztán ha beindult a gépezet, elgondolkodhatsz a weblapon. Lokális szolgáltatóknál ez egy örökzöld téma. Sokan tartanak is kezdő vállalkozóként attól, hogyan és milyen weblap legyen, elveszve érzik magukat a témában.

Ma már azonban nem túlzás kijelenteni, hogy a weboldalad a digitális névjegykártyád. Egyszerűen a vállalkozás része, a megváltozott világunkban szinte elengedhetetlen ahhoz, hogy beinduljon, felpörögjön és eredményeket szállítson, bármilyen vállalkozásról is legyen szó.

Alapvető érvek egy weboldal mellett

A jól kivitelezett, eredményeket hozó weboldal készítés általában nem olcsó, azonban számos alapvető érv szól mellette. Nem mindenki ért hozzá, sokaknak nagyon is komfortzónán kívül esik, így egymaguk nem állnak neki az elkészítésnek, vagy felismerik, hogy a jelenlegi weboldal jobban is teljesíthetne.

A legfontosabb érveket szem előtt tartva az MP Marketing Ügynökség weboldal készítésének szolgáltatását érdemes igénybe venni.

Egy ilyen weboldal növeli a vállalkozás láthatóságát, megjelenik a keresőben, melyet ma már mindenki használ, ha keres valamit. A jól konvertáló hirdetésekhez is elengedhetetlen egy megnyerő weboldal, ahova irányíthatjuk az érdeklődőket, vásárlókat.

Manapság az eladáshoz egyfajta bizalom is kell, hogy társuljon. A bizalomépítéshez és a hitelességhez pedig egy saját modern weboldal minden fontos információval a vállalkozásról nélkülözhetetlen.

Egy kiváló szövegezéssel megírt, ellenállhatatlan ajánlat egy szakszerűen elkészített landing page-en például kincsesbánya lehet a vállalkozás számára, főképp kampányokkal megtámogatva.

Manapság már ezt is tudja

A weboldal készítése bonyolultnak tűnik, ismeretlen terület, és ráadásul amikor szóba kerülnek az egyre inkább keresett funkciók egy weboldalon, mint az időpontfoglaló rendszer vagy az automatikus számlázás, még inkább kétségbeesik a vállalkozó.

A weboldalon rengeteg automatizált folyamat azonban egyrészt a vendég, ügyfél élményét is növeli, másrészt a vállalkozás naprakészen és aktuálisan tartható számtalan adminisztrációs folyamatban.

Szolgáltatóknak, működjenek bármilyen szektorban is, jól látható, egy weboldalkészítés feltétlenül kifizetődő, érdemes a költségére inkább befektetésként tekinteni, mivel többszörösen megtérülhet megfelelően célzott és kivitelezett hirdetésekkel.

  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.14Mesterséges intelligencia használata a marketing munkában Képzésünk célja, hogy bemutassuk 2024-ben mi mindenre képes a mesterséges intelligencia, használata mennyire meg tudja könnyíteni a marketing szakemberek - vagy erre a pályára készülők - munkáját. A képzés során a résztvevő megtanulja, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségek rejlenek a mesterséges intelligenciában. Ezen túl megtanulja, hogy a különböző AI eszközöket milyen stratégiai kombinációban érdemes használni a lehető legnagyobb hatékonyság elérése érdekében. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Feketén foglalkoztattak egy 15 éves fiút, akinek mindkét kezét összepréselte egy gép

Vádat emelt a Kecskeméti Járási Ügyészség két férfi ellen, akik munkaszerződés és munkavédelmi oktatás nélkül foglalkoztattak egy 15 éves... Teljes cikk

Munkahelyi tréfa: benzint öntött a csikkjére és felgyújtotta kollégáját

A Tatabányai Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot azzal a férfival szemben, aki tréfából meggyújtotta... Teljes cikk

35 milliót fizet az exférj volt feleségének a házasság alatt végzett házimunkáért

A háztartásban és a gyereknevelésben végzett munkát, melyet gyakran "láthatatlan munkaként" is emlegetnek, ritkán lehet pénzbeli fizetésre váltani.... Teljes cikk

Kapcsolódó hírek