Megjelent: 4 éve

Változáskezelő eszköztár HR-eseknek 2017-re

2016 jó esetben a nagy felismerések, rossz esetben a még nagyobb csalódások éve volt a HR-ben. Annyi biztos, hogy mindnyájan küzdöttünk nehézségekkel, és vontunk le konklúziókat az elmúlt évből. Kár is a kudarcokon keseregni, inkább tanuljunk belőlük, használjuk ki az új lehetőségeket. Változatos eszközök és segítség nélkül nem lehet fejlődni és sikereket elérni. A lehetőségek pedig vannak bőven, sokan mégis még mindig félnek feléjük nyúlni, pedig a kézben lévő megfelelő fegyverek nélkül még kedves neandervölgyi őseink sem indultak vadászni.

Abban viszont megegyezhetünk, hogy ha ma a férfiak a nők kérésére egy husánggal indulnának megszerezni az ebédhez a csirkemellet, nem lennének túl eredményesek. Minek is szenvednének, amikor két sarokkal arrébb ott a hentes, igaz? Pedig sokan észre sem veszik, még mindig ősembert játszanak ahelyett, hogy körülnéznének és ráeszmélnének, hogy a világ megváltozott. A HR folyamatok pedig hatványozottan új irányt vettek.

Hol van már az az idő, amikor a munkavállalók küzdöttek az álláshelyekért, amikor mappákba fűztük az önéletrajzokat, vagy feladtunk egy apróhirdetést a Szuperinfóban. A jelöltekért folytatott harc kiélezetté vált, sosem volt még ilyen izzasztó az idővel való versenyfutás, és az alkalmazottak hosszútávú megtartására való törekvés. A helyzet nem egyszerű, de cseppet sem reménytelen.

Startégiában kell gondolkozni, hosszú távon megalapozni a sikereket. Amellett, hogy a cég jó hírnevének építése kiemelt feladat kell, hogy legyen a cég életében, a HR-esekre is igen sok feladat hárul. Például elengedhetetlen a jelöltélmény javítása, a kiválasztási folyamat felpörgetése, hogy a jelöltek ne helyezkedjenek el az elhúzódó procedúrák miatt. A gyors toborzás pedig elavult rendszerekkel, folyamatos e-mailezéssel, kaotikus adatbázisokkal és adminisztrációval szinte lehetetlen.

Minden ilyen felmerülő problémát képes megoldani egy naprakész, testre szabható toborzási-kiválasztási szoftver, amely gyakorlatilag egy teljes eszköztárat ad a használói kezébe. Így a HR-es a munkaidejét órákkal csökkentheti, hisz kiváltja a bonyolult adminisztrációt, automatikus levelezést tesz lehetővé a státuszváltozások által, beépíthető tesztek használhatók, melyeket a rendszer automatikusan értékel is, és így rangsorolja a pályázókat. Nem utolsó sorban pedig Facebook modul segíti a HR-es munkáját, hogy maximálisan hatékonyan használhassa a toborzásmarketingben rejlő végtelen lehetőségeket. A HR Felhő egy olyan Magyar Termék Nagydíjas Toborzási szoftver, amely moduláris felépítésének hála, teljesen a cég folyamataira szabható, összekapcsolható a már meglévő rendszerekkel, és a használók tapasztalatai alapján új fejezetet nyit a toborzásban. Óriási előnye, hogy árszabása a cégmérethez igazodik, KKV-ra szabott verziója is elérhető, és nem kell milliós vásárlási költséggel számolni, havi bérleti díja van, mely a felhasználók számától függ. A HR Felhő a legmodernebb fegyver a „vadászni induló” HR-esünk kezében.

Merjünk nyitni az újdonságok felé, haladni a korral, mert máshogy nem megy.
Ismerje meg Ön is az egyetlen fejvadászok tapasztalatai alapján fejlesztett toborzási szoftvert!
A HR Felhő ingyenes bemutatóját itt igényelheti:
http://www.hrfelho.hu/
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter