Megjelent: 6 éve

A leggagyibb céges ajándékok: lejárt húsvéti tojás, öt perc teaszünet

A legtöbb munkavállaló vásárlási utalványra vagy egy extra szabadnapra vágyna, ám sok főnök "agyafúrt" ajándékokat eszel ki. Persze ez nem kívánságműsor, és egyébként is, a dolgozó örüljön, ha legalább kap valamit.

Megéri valami aprósággal kedveskedni a beosztottaknak, legalábbis az Argos üzleti kutatócég szerint. Felmérésük alapján arra jutottak, hogy a dolgozók több mint egyharmada még a nem túlzottan eltalált ajándékok után is jobb kedvvel és szívesebben tér vissza az irodába az ünnepi szabadságok után, mint azok, akik semmit nem kaptak, ők kifejezetten motiválatlannak érezték magukat és nem sok kedvük volt újra csatasorba állni, miután véget ért a pihenés.

A Daily Mirror megkérdezte olvasóit, mely ajándékra emlékeznek vissza a legnagyobb örömmel és a legkeserűbb szájízzel, majd listába szedte ezeket. A kívánságlista élén a vásárlási utalványok állnak, de voltak olyanok is, akikkel igazán bőkezűen bántak a főnökeik, mert kifejezetten luxus szintű ajándékkal köszönték meg nekik az egész éves munkát: élelmiszerkosárral, volt, aki egy iPad boldog tulajdonosa lett, másutt egy wellnessnappal vagy egy szuper luxusautó kipróbálási lehetőségével lepték meg a dolgozókat.

Az ajándékok közül a legnépszerűtlenebbekkel valóban melléfogott a főnök: néhányan elmesélték, hogy kaptak már lejárt húsvéti csokitojást, zöldségtisztítót vagy épp kutyaeledelt, de a gagyi ajándékok között előkelő helyet foglal el az a fodrászutalvány is, amit egy kopasz alkalmazottnak sikerült megkapnia.

A 8 legrosszabb ajándék karácsonyra

- 12 zsák kutyaeledel
- 5 perc teaszünet
- egy bögre leves
- lejárt húsvéti csokitojás
- chips
- egy csomag ültetnivaló mag
- méhpempő
- szárítógépbe való légfrissítő lap


Ma.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter