Megjelent: 13 éve

A LIGA is elutasítja az egészségügyi reformtervezetet

A LIGA Szakszervezetek nemcsak egyetért a szakszervezeti konföderációk céljaival és támogatja azokat, hanem a kormány teljes elutasítása miatt minden tiltakozást szükségesnek tart.

A Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája szolidaritást vállal az egészségbiztosítási pénztárak üzleti modellje elleni tiltakozással, amelyet az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége, a Munkástanácsok Országos Szövetsége és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma szervez.

A LIGA Szakszervezetek nemcsak egyetért céljaikkal és támogatja elképzeléseiket, hanem a kormány teljes elutasítása miatt minden tiltakozást szükségesnek tart. Ennek érdekében nemcsak a már korábban meghirdetett november 21-i országos, több ágazatra kiterjedő sztrájkot és a 18 órára meghirdetett Kossuth téri demonstrációt tartja meg, hanem jelen lesz a november 10-i demonstráción is.

A LIGA Szakszervezetek egyhangúlag elutasítja az egészségügyi reformtervezetet, és követeli a korkedvezményes nyugdíjrendszer átalakításáról szóló tárgyalások újrafelvételét.

Egyúttal felkérnek mindenkit, a politikai nézettől függetlenül, magyar állampolgárokat, civil-, és társadalmi szervezeteket, szakszervezeteket, hogy csatlakozzanak a LIGA Szakszervezetek november 21-i akciójához.
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
  • 2020.10.16XIII. LEAN FÓRUM - KONFERENCIA A Fórum fókuszai: Lean Vezetés - Lean coaching Ipar 4.0. és a Lean a gyakorlatban Lean Quality – Lean Six Sigma Lean Office - Folyamatfejlesztés Részletek Jegyek
  • 2020.10.22 HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment A képzésen összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment. Kiknek ajánljuk? A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejleszteni a belső kommunikáción, illetve a változások menedzselését hatékonyabbá szeretnék tenni. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter