Megjelent: 14 éve

A Pannon pénzügyi vezetője lesz az új Telenor-vállalat CFO-ja

Szeptember 1-től a Pannon jelenlegi pénzügyi vezérigazgató-helyettese, Kocsis Gábor foglalja el a Mobi 63, a Telenor most megvásárolt leányvállalata hasonló posztját. Ezzel újabb magyar szakember kap fontos nemzetközi megbízatást a Telenor-csoportban. A Pannon új CFO-ja a pénzügyi igazgatóként eddig is a társaságnál tevékenykedő norvég szakember, Karl Erik Broten.

"Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy a Pannon rendkívül képzett és tapasztalt CFO-t adhat új szerbiai társaságunknak, hiszen ez jelzi Kocsis Gábor szakértelmét, s egyúttal érdekes kihívás is számára" - mondta a kinevezést kommentálva Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. "Kocsis Gábornak rengeteget köszönhetünk, kulcsszerepe volt társaságunk eredményes működésében. Természetesen hiányozni fog, ugyanakkor megnyugtató és örömteli, hogy olyan, széles körű tapasztalatokkal rendelkező szakember követi posztján, aki Gábor helyetteseként évek óta maga is részt vesz a Pannon pénzügyi irányításában. Bízunk Karl Erik Brotenben, és sok sikert kívánunk neki új feladatkörében" - tette hozzá a vezérigazgató.

Kocsis Gábor (40) 1993-ban érkezett a Pannonhoz, 1999-től gazdasági igazgatóként, majd 2003-tól pénzügyi vezérigazgató-helyettesként folytatta pannonos karrierjét. Gábor személyében a Pannon újabb tehetséges vezetővel erősít egy Telenor-csoporton belüli kulcspozíciót. A Telenor számára rendkívül fontos hogy kiaknázza a közép-európai vállalatai közti szinergiákat, s Kocsis Gáborral tehetséges és igen tapasztalt vezetőt nyert a Mobi 63. Az új vezető kiválóan ismeri a Pannont, ami lehetőséget ad kölcsönösen előnyös és hatékony együttműködésre a két cég között.

Kocsis Gábor utóda a Pannon pénzügyi vezérigazgató-helyetteseként eddigi munkatársa, Karl Erik Broten (39) lesz, aki eddig is rendkívül eredményes pályafutást tudhat magáénak a Telenor-család tagjaként. Karl Erik Broten 1996 óta telenoros, s az elmúlt tíz év során számos pénzügyi poszton tevékenykedett, többek között a Telenor oroszországi fixvonalas leányvállalata, a Comincom/Combellga CFO-jaként (a társaság ma a Golden Telecom része). 2004 márciusában pénzügyi igazgatóként kezdte meg pannonos karrierjét, s az elmúlt két és fél évben a Pannon rendkívül sokat profitált nemzetközi iparági és pénzügyi tapasztalataiból.  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter