Megjelent: 5 éve

A Tv2 Csoportnál fontolgatják a kivonulást

Sajtóértesülés szerint a magyar médiaszabályozás szigorát elégelte meg a csatorna, és emiatt "kimenekítik" főcsatornájukat külföldre.

"Vizsgáljuk annak lehetőségét is, hogy a Tv2 külföldi joghatóság alatt folytatja a műsorszolgáltatást" - erősítette meg a Népszavának a csatorna a Hvg.hu értesülését.

Annyi bizonyos, hogy nehéz helyzetben van a csatorna, miután a kábelcégektől szedhető programdíjból sem tudják ellensúlyozni veszteségeiket és reklámbevételeik csökkenését.

A TV2 lépése gyakorlatilag "menekülésként" is értelmezhető lenne. Igaz, a költözés megnehezítheti a magyar médiahatóság befolyását, ellenőrzési lehetőségeit, a csatornák ettől még nem mentesülnének a reklámadó alól, de a médiaszolgáltatási díj befizetése alól igen, ami máris több százmilliós könnyítést jelentene.

Hvg.hu/Népszava
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter