Megjelent: 8 éve

A világ legelismertebb vállalatai között az Ericsson

Harmadik lett az Ericsson a világ legelismertebb vállalatait összesítő felmérés „Hálózati és egyéb kommunikációs berendezések” kategóriájában. Az 1400 céget rangsoroló listát az amerikai Fortune magazin állította össze az amerikai olvasók szavazatai alapján, de a felmérésben a HAY Group Tanácsadó is közreműködött.

Az Ericsson tavalyi ötödik helyéről idén kettőt lépett előre. A "Hálózati és egyéb kommunikációs berendezések" iparági kategóriában a vállalat különösen magas pontszámokat kapott a globális versenyképesség (második helyezés) és a vezetési minőség (harmadik helyezés) értékelésekor.

A kategória élén a Qualcomm végzett, a második pedig a Cisco Systems volt, ők ezzel tavalyi helyezésüket erősítették meg.


  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter