Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 7 éve

Aranyló ősz a siófoki Yacht Club Hotelben

Lassan beköszönt az igazi ősz, amikor sokan úgy gondolják, hogy vége az outdoor programoknak a céges tréningeken. Pedig ennek nem kell így lennie! A Balaton közelsége, az őszi fények lágy tánca, a Yacht Club Hotel & Spa csapatának rugalmas hozzáállása: mind-mind olyan apró, ám annál fontosabb részletek, melyek egyedivé, feledhetetlenné varázsolják az őszi céges rendezvényeket és tréningeket.

Képzeljük el, ahogy a lágy napsütésben, a fák aranyló lombja alatt, közvetlenül a vízparton töltjük a tréningnapoknak legalább egy részét. Lehet ez akár egy borkóstoló, amely során megismertetnek minket a balatoni nedűk legjavával vagy egy izgalmas nap a zamárdi Kalandparkban! Sőt, ősszel sem kell lemondani a vizes élményekről, hiszen feledhetetlen pillanatokban lehet részünk a csillámló habokon ringatózva egy vitorláskiránduláson vagy épp sárkányhajóban evezve kollégáinkkal. Ugye mennyi különleges programlehetőség?!

Csobbanás a tréningek tengerébe

A vizes programok nem merülnek ki abban, hogy a vízi járműre szállva szeljük a vizeket. Egy fedett medencében is számtalan lehetőség vár Ránk. A cégre szabott játékok, vetélkedők garantáltan kiemelik tréningünket a tömegből. Ráadásul a dolgos nap végén, a résztvevők előtt ott a remek lehetőség, hogy a jakuzzi habjaiban, az úszómedencében, esetleg egy relaxáló masszázs vagy szauna kezelés során frissüljenek fel az egész napi tanulás után.

Ízletes feltöltődés

Az egész napi figyelem fenntartása minden tréningen komoly kihívás. Jó felüdülés lehet egy ínycsiklandó ebéd, vacsora vagy uzsonna, esetleg néhány nyugodt perc, amikor gyönyörködhetünk a Balaton semmihez sem hasonlítható panorámájában. Ez a néhány impulzus elegendő lesz ahhoz, hogy kollégáink új erőre kapjanak és ismét a tréninganyagra tudjanak koncentrálni. Az sem mindegy, hogy mit eszünk, hiszen minden cégnek vannak saját szokásai, egyedi kérései, amit egy igazán jó tréning helyszínen, ha kell, akár pillanatok alatt megoldanak. Legyen szó arról, hogy a kávészünetben csak gyümölcsök legyen bekészítve, vagy a vacsoránál egy konkrét - akár a szálloda étlapjától eltérő - menüsort szolgáljanak fel, mert az tenné igazán teljessé vagy emlékezetessé az adott rendezvényt.


Távol, mégis oly közel

Sokszor felmerül a kérdés, hogy miért éri meg külső helyszínen tartani céges konferenciáinkat, tréningjeinket, hiszen az iroda, a tárgyaló, a tréningszoba kéznél van. Mennyivel egyszerűbb beülni egy szomszédos helyiségbe, "házhoz hozatni" a trénert, ezzel pénzt és időt spórolni!

Tapasztalt HR-esek, oktatási vezetők tudják: belső helyszínen ott a veszély, hogy a titkárnő beszalad, mert épp egy halaszthatatlan papírt kell aláírni, megérkezik a régen várt szerződés, egy sürgős e-mail, csak egyetlen lemondhatatlan tárgyalás ebédidőben: nem tudunk kiszakadni a munka mókuskerekéből, így figyelmünket sem tudjuk 100 százalékban az adott témára fordítani. A végeredmény pedig egy látszólag olcsóbban, ám a hatékonyságot mellőzve megtartott tréning lesz. Így például az értékesítéstechnika el nem sajátításával, az új szabályok meg nem tanulásával komoly hátrányt szenvednek munkatársaink.

Ahhoz, hogy színvonalas, koncentrált tréninget szervezzünk, nem
kell messzire mennünk! A fővárostól alig 1 órányira, az M7-es autópályától 10 percre, Siófok belvárosától 5 perces sétára, közvetlenül a Balaton -parton, a vitorláskikötő szívében vár ránk a páratlan atmoszférájú Yacht Club Hotel & Spa. Napfényes, szőnyegpadlós tréning termeiben minden igényt kielégítő felszerelés várja az érkezőket.

Itt az idő, hogy belevessük magunkat az aranyló őszbe!

www.hotel-yachtclub.hu
www.hotel-yachtclub.hu/trening-rendezveny
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Nem akarom elküldeni, de mostanában nagyon nehéz a kollégával. Mit tegyek?

Minden vezető ismeri azt a helyzetet, amikor valamelyik kollégája valahogy megváltozik, látszik, hogy nem érzi jól magát. Amikor megkérdezi tőle,... Teljes cikk

HR MINI AKADÉMIA - új képzéssorozat HR-eseknek

Felmérések alapján megalkotott képzéstematika, limitált résztvevői létszám, előadások változatos témákban - ez röviden a HR MINI Akadémia.... Teljes cikk

Az év toborzó eseménye szept 23-án

Ismét Future of Recruitment konferencia a HVG szervezésében. Immár 6. éve a toborzó és HR szakma legjelentősebb szakmai eseménye ez, amely idén a... Teljes cikk