Megjelent: 6 éve

Az ASSA ABLOY-hoz igazolt Dömötör Álmos

Tanácsadói és tervezői profiljának erősítése érdekében okleveles építészmérnökkel erősítette csapatát az ASSA ABLOY Hungary. A GEZE Hungarytől érkező Dömötör Álmos (45) feladatai közé tartozik az építészeknek nyújtott szakmai támogatás irányításán túl a vállalat márkaismertségének növelése is építész körökben.

images

Az ASSA ABLOY-hoz vezető tervezési tanácsadó pozícióba érkező Dömötör Álmos a Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Karán végezte tanulmányait, ezt követően a Multicon Építőipari Kft.-nél és a SCHÜCO és JANSEN termékeket forgalmazó ALUKÖNIGSTAHL vállalatnál szerzett tapasztalatot. Az elmúlt években pedig a GEZE vezető értékesítési mérnök tanácsadójaként dolgozott, emellett pedig olyan elismert építészeti szaklapokban publikált, mint az Octogon, az Alaprajz vagy a Magyar Építéstechnika. "A termékportfólió és a feladatkör nem újdonság számomra, viszont a svéd leányvállalattól örökölt skandináv munkaszemlélet egészen más, mint az általam eddig tapasztalt német munkamódszer. Az ASSA ABLOY melletti döntésemben fontos szerepet játszott, hogy a cégen belül rendkívül erős a csapatszellem" - emelte ki Dömötör Álmos.

"Nem titkolt célunk, hogy Álmos kinevezésével még inkább tudatosítsuk a piaci szereplőkben, hogy mi nem csupán értékesítőként segítjük ügyfeleinket, hanem komplex szakmai, tervezői tanácsadást nyújtunk az egyszerűbb zárak tervezésétől kezdve egészen a komolyabb beléptető vagy hő- és füstelvezető rendszerek kialakításáig" - mondta Ónody Csaba, az ASSA ABLOY Hungary ügyvezető igazgatója. A tervezői vonal erősítésének bizonyítéka, hogy az ajkai Magyar Imre Kórház teljes hő- és füstelvezetési rendszerének tervezését és kialakítását is az ASSA ABLOY segítette, illetve júniusban több mint 100 fős szakmai konferenciát szervezett gyengeáramú telepítő cégek képviselőinek. "Tanácsadói profilunk erősítése érdekében jövőre tervezzük a tűzgátló megoldásokkal foglalkozó iparágunk bővítését is, hogy még komplexebb szakmai támogatást nyújthassunk ügyfeleinknek" - tette hozzá Ónody Csaba.
  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
  • 2020.02.20recruiTECH Idén minden eddiginél erősebb programmal, számos külföldi (IRL, UK, PL) és hazai előadóval indítjuk útjára a recruiTECH, 2020.02.20-i eseményünket! Várjuk szeretettel a toborzási szakma színe-javát, és mindenkit, aki felelősséget érez a tehetségek megtalálásában. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter