Megjelent: 12 éve

Az Atigris Informatika a legdinamikusabb cégek között

Egyetlen informatikával foglalkozó cégként Magyarország legdinamikusabban fejlődő vállalatai közé került az Atigris Informatika Zrt. egy friss felmérés szerint - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

A Coface Hungary és a Világgazdaság közös elemzése a legdinamikusabban fejlődő magyar középvállalatokat kutatta fel. A vállalatok árbevétele az Európai Bizottság ajánlásait figyelembe véve minimum 10, de legfeljebb 43 millió euro között van. A rangsorba 140 vállalat került be, az ország 7 régiójából 20-20.

A budapesti székhelyű Atigris, a közép-magyarországi régió leggyorsabban növekvő vállalatai között található. A közel 30 éves múltra visszatekintő cég, informatikai szolgáltatásokkal, szoftverfejlesztéssel és informatikai biztonsággal foglalkozik, a Microsoft legnagyobb magyar partnere.

Az Atigris Zrt. bemutatása:

Az Atigris Zrt., a hazai informatikai piac egyik meghatározó szereplője, a Microsoft legnagyobb magyarországi, kilenccsillagos Gold Partnere. Üzleti hatékonyságot növelő, komplex megoldásokkal szolgálja ki ügyfeleit.

Segít az igények felmérésében, a rendszerek kiválasztásában, tervezésében, bevezetésében és működtetésében. IT üzemeltetés, support, fejlesztés, tanácsadás, biztonság, rendszerintegráció.

Saját termékei, és megoldásai mellett több világcéggel dolgozik együtt az informatikai biztonság, a dokumentumkezelés, az elektronikus oktatás területén. Olyan jelentős ügyfeleket szolgál ki, mint az OTP Bank Nyrt., a MOL Nyrt., a Miniszterelnöki Hivatal.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
A Lidl Magyarország is emeli a béreket 2020-ban

A Lidl Magyarország 7,3 milliárd forintot fordít az idén béremelésre - írják közleményükben. Teljes cikk

Kiemelten fontos a Mátrai Erőmű dolgozóinak megtartása

Bizottság létrehozását kezdeményezi a Mátrai Erőmű átalakításával kapcsolatban az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) az ügyben... Teljes cikk

Visszavásárolják az alapítók a Prohuman lengyel tulajdonrészét

A lengyel Work Service és a Prohuman magyar alapítói - akik eddig is vezették a céget - tavaly megállapodást kötöttek a Prohuman lengyel kézben... Teljes cikk