Bécsből jön az Operaház új igazgatója? "/>
Megjelent: 10 éve

Bécsből jön az Operaház új igazgatója?

Osztrák közlés szerint Ioan Holender, a bécsi Staatsoper nemrég távozott igazgatója lehet a Magyar Állami Operaház igazgatója és magával hozhatja Budapestre Harangozó Gyulát, a bécsi opera eddigi balettigazgatóját.

Az APA osztrák hírügynökség az Österreich című bulvárlapra hivatkozva adta közzé az információt pénteken. A lap információi szerint Holender pénteken találkozik Orbán Viktor miniszterelnökkel is.

Az Österreich úgy tudja, hogy Holender már a következő évad programjával is foglalkozna. Mint írták, elképzelése az, hogy az őt most felváltó új bécsi vezetés - Franz Welser-Möst világhírű karmester, zeneigazgató és a Dominique Meyer intendáns - számára erős konkurenciát teremtsen Budapesten.

Ioan Holender a hír szerint azt tervezi, hogy a Bécsben szintén most leköszönő balettigazgatót, a magyar Harangozó Gyulát hozza magával Budapestre.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter