Megjelent: 11 éve

Budai Bernadett távozik, Szollár Domokos marad

Novemberben távozik a kormányszóvivői posztról Budai Bernadett - hangzott el a Magyar Televízió (MTV) Híradójában csütörtök este. A szóvivő az MTI megkeresésére nem kívánta kommentálni a távozásáról szóló híreket.

A Híradó információi szerint Budai Bernadett a szocialisták egyéni képviselőjelöltjeként indul a 2010-es választásokon Budapesten, a IX. kerületben, ez viszont összeférhetetlen jelenlegi munkájával, ezért távozik posztjáról.

Az MTV Híradója úgy tudja, hogy Budai Bernadett a választások alatt a pártban a mostani munkájához hasonló feladatokat is ellát majd. Budai helyére új kormányszóvivőt nem neveznek ki, a feladatokat Szollár Domokos fogja ellátni - hangzott el a Híradóban. Budai Bernadett az MTI megkeresésére nem kívánta kommentálni a távozásáról szóló híreket.

Budai Bernadett 2007 júniusa óta kormányszóvivő. Korábban öt évig a Vision Consulting cég politikai elemzőjeként dolgozott, két évig pedig a Pénzügyminisztérium kommunikációs tanácsadója is volt.

Híradó
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter