Megjelent: 2 hete

Ciao Mamma - üzleti ebédekhez

Az elmúlt évek nagy fejlesztései megtették a hatásukat, Újbuda látványos változásokon ment keresztül, elképesztő tempóban fejlődik. Ennek a fejlődési hullámnak köszönhetően gasztronómiailag is egyre gazdagabb a régió, ennek a palettának a legújabb színfoltja a a Ciao Mamma Ristorante, amely az igazi olasz konyhát hozza el itt dolgozó, a környéken élő, vagy épp az agglomerációban lakó vendégei számára.

Ciao Mamma
A Rómát idéző étteremben az olasz konyha legjavát kínálják a vendégeknek, a frissen, helyben készített tészták, olasz fogások között mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

A Ciao Mamma azonban nem csak gazdag, változatos, egészségtudatos és a szezon alapanyagaira épülő ebédmenüvel várja a könyék dolgozóit, hanem lehetőséget kínál konferenciák, nagyobb céges rendezvények - akár zártkörű - lebonyolítására is.

Ciao Mamma
A Ciao Mamma hamisítatlan olasz hangulata az étlap sokszínűségében is megmutatkozik. A nagy szakmai múlttal rendelkező, az olasz gasztronómiában rendkívül jártas Papp Zsolt konyhafőnöknek köszönhetően valóban a római, Róma környéki konyha elevenedik meg a kínálatban, amely mind a húsimádók, mind a vegánok, vegetáriánusok számára tartogat izgalmas tételeket, de a klasszikus tésztaételek rajongói szintén boldogok lehetnek a Ciao Mamma kínálatával.

A helyben készített pizzák tésztája ügyes egyensúlyt alkot az olasz csizma északi területeinek vékony tésztái és a Szicíliában kedvelt vastagabb alapok között, egy olyan kompromisszumot kínálva, amely szinte biztosan mindenki számára tökéletes.

A pizzán kívül érdemes kipróbálni a frissen készített, cserépedényben tálal, bolognai raguval gazdagon megtöltött lasagne-t, a rendkívül lágy, de mégis igen karakteres kacsahúsos, vargányával, szárított paradicsommal ízesített pappardellét, illetve a római születésű klasszikust, a sokak által kedvelt, római születésű Spagetti Carbonara-t, amelyet itt - az eredeti receptúra szerint - tejszín nélkül, sok tojással és pancettával készítenek.

A tészták mellett természetesen a rizottónak is fontos szerep jut, - a megfelelő alapanyagokon kívül - ennél az ételnél elengedhetetlen a gondos elkészítés, amely nagy odafigyelést és időt igényel. A Ciao Mammában mindezt megkapja a rizottó, így olyan kitűnő, krémes, gazdag fogások kerülnek terítékre, mint a vargányával ízesített vagy a körtével és édes gorgonzolával gazdagított rizottó.

Saltimbocca alla Romana
A főételek sorában is csupa itáliai kedvenc köszön ránk, a szintén ikonikus Ossobuco, amelyhez vele sült zöldségeket és sáfrányos riszt kínál a séf, vagy a zsályás-sonkás Saltimbocca alla Romana, amelyhez egy pikáns fehérbor mártást kínál és zellerrel megbolondított burgonyapürét. A tenger gyümölcseit kedvelő vendégek sem maradnak éhen, az étlapon - többek között - grillezett lazac és tengeri vörös sügér is található.



  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter