Megjelent: 8 éve

Díjazták a családbarát médiát

A Családbarát Médiáért-díj ösztönözni szeretné a média képviselőit, hogy megnyilvánulásaikban a családot értékként jelenítsék meg. A Képmás családmagazin és a Média a Családért Alapítvány díjátadó ünnepséget tartott 2011. december 20-án a Szent Margit Gimnáziumban.

A Családbarát Médiáért-díjat, és az ezzel járó 50 000 forint pénzjutalmat az elmúlt három hónapban a következő díjazottak nyerték el:

 • Szeptember: Moldován Eszter - Mit tegyetek, hogy újszülött kisbabátok jól érezze magát? (Családinet.hu, 2011. szeptember 28.)
 • Október: Gáspár Mónika - Család-Barát Magazin, (Duna TV, 2011. október 20.)
 • November: Szentei Anna - Farkas Anita - Hit és harmónia, (Demokrata, 2011. november 2.)

  A Családbarát Médiáért-díj ösztönözni szeretné a média képviselőit, hogy megnyilvánulásaikban a családot értékként jelenítsék meg. A zsűri a díjat havi rendszerességgel ítéli oda. Olyan írott, elektronikus sajtóban megjelent, rádióban, tévében elhangzott munkákból válogatnak, amelyek a gyermekvállalás szépségét, a család védő szerepét, a többgenerációs együttélésben rejlő lehetőségeket mutatják be, vagy ezek minél teljesebb megéléséhez és a felmerülő nehézségek megoldásához nyújtanak segítséget. A 2007-ben alapított díjat az elmúlt négy évben 49 alkalommal ítélték oda.  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
  Follow hrportal_hu on Twitter