Megjelent: 11 éve

Draskovics egy adótanácsadó cégnél folytatja?

A Magyar Hírlap értesülései szerint távozik posztjáról Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter. Utódjaként Avarkeszi Dezsőt és Juhász Gábort emlegetik. Az igazságügyi és rendészeti tárca cáfolta a hírt.

A Magyar Hírlap úgy tudja, a politikus szeptember elsejétől a Pricewaterhouse Coopers Magyarország adótanácsadó, könyvvizsgáló cég partnereként dolgozik tovább. Draskovics utódjaként Avarkeszi Dezsőt és Juhász Gábort a minisztérium államtitkárait emlegetik.

Az igazságügyi és rendészeti minisztériumban cáfolták a lap értesüléseit, a PWC illetékese pedig csak annyit közölt, hogy saját tevékenységükkel kapcsolatban most sem nyilatkoznak.

hirado.hu/Magyar Hírlap
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter