Megjelent: 9 éve

Egyre több munkaadó igényel SZÉP-kártyát

Egyre gyorsabb ütemben növekszik az OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhelyi hálózata: 2011. szeptember végéig több mint ezer szálláshellyel kötött megállapodást az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. Ezzel alig egy hónap leforgása alatt mintegy duplájára emelkedett a hálózathoz csatlakozott szálláshelyek száma.

Egyre gyorsuló ütemben növekszik az OTP SZÉP kártya elfogadóhelyi hálózata és kártyabirtokosainak száma. Mióta a magyar piacon idén júliusban elsőként kártyát kibocsátó OTP Pénztárszolgáltató Zrt. elkezdte kiépíteni elfogadóhelyi hálózatát, folyamatosan növekszik a kártya népszerűsége mind a szálláshelyek, mind a munkáltatók körében.

"Kezdettől fogva komoly várakozásokat fűztünk a SZÉP kártyához, és örömmel tapasztaljuk, hogy egyre több szálláshely csatlakozik hálózatunkhoz. A kártya sikerét jól mutatja, hogy már olyan, a magyar piacon meghatározó szolgáltatók csatlakoztak, mint a Balatontourist Zrt., a Danubius Zrt., a Hunguest Hotels Zrt., valamint nemrégiben a Falusi-Tanyai Turizmus Centrum" - számolt be a legfrissebb eredményekről Róth Lajos, az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

"Munkáltatói oldalon szintén egyre több partner csatlakozásáról számolhatunk be, a kártyakibocsátás folyamatos, és több ezer céggel tárgyalunk a szerződéskötésről jelenleg is. Számunkra ez azt üzeni, hogy egyre több munkaadó ismeri fel az OTP SZÉP kártya előnyeit" - tette hozzá Róth Lajos.

Ez annál is inkább aktuális, mivel jogszabályi változás miatt október 1-jétől megszűnik az üdülési csekk adókedvezménye, 2012-ben pedig már nem bocsátanak ki újabb papírutalványokat. Ez már idén is arra ösztönzi a vállalatokat, hogy az utolsó negyedévben tervezett üdülési juttatásokat SZÉP kártyán biztosítsák munkatársaiknak.

Az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. a SZÉP kártya fizetési lehetőségei közé október közepétől beemeli a telefonon keresztüli fizetést is, amelynek segítségével már az internetkapcsolattal nem rendelkező szálláshelyek is képesek lesznek elfogadóhellyé válni.

  • 2021.01.25HR Üzleti Vezető Mentoring és Workshop online program Inspirációt és támogatást nyújt HR vezetőknek és a jövő HR vezetőinek az üzleti vezetővé válásuk útján. Ajánlom minden olyan HR vezetőnek, aki szeretné a HR funkciót üzletközpontúbbá tenni, meghatározó hatással lenni üzletre, stratégiára, döntésekre, nagyobb bizalmat, hitelességet és befolyást szerezni a felsővezetésben. Részletek Jegyek
  • 2021.02.04Stratégiai- és teljesítmény controlling A vezetők elmondása alapján a controlling gyakran utókalkuláció fókuszú, célja a pénzügyi számvitel kiszolgálása. Ez a kutatás is rávilágít arra, hogy kimutathatóan sikeresebbek azok a vállalatok, ahol a vezetők támaszkodhatnak a controller tevékenységére. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Országosan nem állnak át digitális munkarendre az általános iskolák és az óvodák

Csak ott rendelik el a digitális munkarendet az iskolákban és óvodákban, ahol megbetegedés történik. A kormány veszélyeztetettségi és életkori... Teljes cikk

Meglepő adatok: csökkent a munkanélküliségi ráta az euróövezetben

Tavaly novemberben 15 millió 933 ezren kerestek munkát az Európai Unióban. Teljes cikk

ÁSZ: 2020 áttörést jelentett a táv- és otthoni munkavégzés elterjedésében

Az Állami Számvevőszék az otthonról végzett munka mentálhigiénés kihívásaira is felhívta a figyelmet. Teljes cikk