Megjelent: 11 éve

Egyre több munkaadó igényel SZÉP-kártyát

Egyre gyorsabb ütemben növekszik az OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhelyi hálózata: 2011. szeptember végéig több mint ezer szálláshellyel kötött megállapodást az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. Ezzel alig egy hónap leforgása alatt mintegy duplájára emelkedett a hálózathoz csatlakozott szálláshelyek száma.

Egyre gyorsuló ütemben növekszik az OTP SZÉP kártya elfogadóhelyi hálózata és kártyabirtokosainak száma. Mióta a magyar piacon idén júliusban elsőként kártyát kibocsátó OTP Pénztárszolgáltató Zrt. elkezdte kiépíteni elfogadóhelyi hálózatát, folyamatosan növekszik a kártya népszerűsége mind a szálláshelyek, mind a munkáltatók körében.

"Kezdettől fogva komoly várakozásokat fűztünk a SZÉP kártyához, és örömmel tapasztaljuk, hogy egyre több szálláshely csatlakozik hálózatunkhoz. A kártya sikerét jól mutatja, hogy már olyan, a magyar piacon meghatározó szolgáltatók csatlakoztak, mint a Balatontourist Zrt., a Danubius Zrt., a Hunguest Hotels Zrt., valamint nemrégiben a Falusi-Tanyai Turizmus Centrum" - számolt be a legfrissebb eredményekről Róth Lajos, az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. vezérigazgatója.

"Munkáltatói oldalon szintén egyre több partner csatlakozásáról számolhatunk be, a kártyakibocsátás folyamatos, és több ezer céggel tárgyalunk a szerződéskötésről jelenleg is. Számunkra ez azt üzeni, hogy egyre több munkaadó ismeri fel az OTP SZÉP kártya előnyeit" - tette hozzá Róth Lajos.

Ez annál is inkább aktuális, mivel jogszabályi változás miatt október 1-jétől megszűnik az üdülési csekk adókedvezménye, 2012-ben pedig már nem bocsátanak ki újabb papírutalványokat. Ez már idén is arra ösztönzi a vállalatokat, hogy az utolsó negyedévben tervezett üdülési juttatásokat SZÉP kártyán biztosítsák munkatársaiknak.

Az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. a SZÉP kártya fizetési lehetőségei közé október közepétől beemeli a telefonon keresztüli fizetést is, amelynek segítségével már az internetkapcsolattal nem rendelkező szálláshelyek is képesek lesznek elfogadóhellyé válni.

  • 2022.07.25Üzleti metaverzum: Vezetéstechnikai szimuláció a Training360-tól A 3 napos Business Game lényege, hogy csapatmunkában kell egy több helyszínen hajókat gyártó vállalatot irányítani. Részletek Jegyek
  • 2022.09.28 recruiTECH BLUE Kékgalléros foglalkoztatók, termelő logisztikai vállalatok = recruiTECH BLUE konferencia, ahol újra a fizikai toborzáson lesz a hangsúly. Harmadik országbeliek foglalkoztatása, szállásoltatás, online toborzás, outsourcing és még számos aktuális téma! Részletek Jegyek
  • 2022.10.05Tréning Kerekasztal Konferencia 2022. Folytonos változások, aggodalom, stressz, hybrid működés, motivációvesztés, soha nem látott fluktuáció - napjainkban számos már korábban is tapasztalt és rengeteg új kihívással küzdenek a cégvezetők, HR és képzési szakemberek. Az idei Tréning Kerekasztal konferencia több évtizedes hagyományt követve az aktuális szervezeti és HR kihívásokra ad válaszokat és bemutatja a magyar piac vezető tréningcégeinek legújabb fejlesztéseit és tapasztalatait. Részletek Jegyek
  • 2022.10.11HR Fest BudapestHR Fest Budapest Ez az igazi, megismételhetetlen, szakmai felfrissülés, ott a helyed! Ez lesz az év legnagyobbat szóló HR-fesztiválja, amit te sem hagyhatsz ki! Részletes program, előadók és számos újdonság vár rád, stay tuned, 2022-ben minden kiderül! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter

Facebook