kapubanner for mobile
Megjelent: 5 éve

Elegáns vs. trendi: Milyen a jó cégautó?

Ha 10 évvel ezelőtt merül fel a kérdés, még biztosan mindenki azt feleli, hogy egy elegáns szedanon kívül nem tudna elképzelni más vállalati kocsit. Csakhogy időközben a SUV-ok jöttek, és letarolták a piacot. Ezekhez az igényekhez annyira ügyesen alkalmazkodott a Volvo, hogy ma már szinte mindenkinek a svédek szériája ugrik be a városi terepjárókról. Kérdés, hogy ezek a hatalmas járművek alkalmasak-e cégautónak.

cégautó-

Klasszikus megjelenés, garantált siker: Volvo S90

Egy Volvo sedan mindig stílusos az úton és klasszikus megjelenésével igazán reprezentatív. Ennek az elegáns kategóriának a csúcsmodellje a Volvo S90, a luxus szedán, amibe az alkotók beleterveztek mindent, amit a fantázia megenged.

Az S90 a svéd márka tökélyre fejlesztett limuzinja, amely kifejezetten vállalatvezetőknek, vállalkozóknak, üzletasszonyoknak és üzletembereknek az igényei szerint lett megálmodva. A svéd letisztultság mellett sportos, és ha kell, dominál az utakon.

A vonzó külső értékes belsőt takar: az utastér minden részletében minőségi anyagok felhasználásával készült, az autó tervezőinek lakberendezők és belsőépítészek is segítettek a beltér kialakításában.

A hosszú üzleti utakon Pilot assist és adaptív tempomat támogatja a sofőrt a kényelmes utazásban, aki a két funkció együttes használatával szinte egy önvezető autót kap.

Az S90 minden porcikájában vállalati autó, mert megbízható, mégis izgalmas és megnyerő, pont mint egy sikeres vezető.

Más látvány, más látásmód: Volvo XC60

Az új Volvo XC60 9 év után váltja elődjét, az eddigi legnépszerűbb Volvo SUV-ot, amiből több, mint 1 millió darabot értékesítettek világszerte. Ezalatt nem csak trenddé, de szimbólummá is vált: ez lett a városi terepjárója azoknak, akiknek a megbízhatóság és a letisztultság a fontos és nem akarnak hivalkodóak lenni.

Bár méreteiben nem, az első ráncfelvarrással megjelenésében sokat változott az új XC60. A fiatalosabb hűtőrács és a sportosabb ívek mellett a fekete tükörház és a fekete tetősínek egészen más vizuális hatást kölcsönöznek az autónak. A leglátványosabb változás azonban az, hogy eltűntek a kipufogó csövek. Ez a módosítás arra utal, hogy a gyártó az összes modelljét valamilyen elektromos hajtással látja el, ami egy kifejezetten előremutató cselekedet.

Az, hogy a cég tesz egy lépést a fenntartható közlekedés felé, jó példa az egész világnak. A Volvo XC60 méretek változatlanok maradtak az második generációnál is. Ez, és önmagában a tény, hogy egy SUV-ról van szó, egyeseket eltántoríthat attól, hogy ezt válasszák céges autónak, pedig az XC60-as egy dinamikus, jövőbe néző, trendi kocsi, ami felejthetetlen első benyomást kelt.

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek