Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 12 éve

Építőmérnöki Szakmai Hét

A Magyar Mérnökhallgatók Egyesületének BME Helyi Bizottsága október 8-11. között rendezi meg a már hagyományossá vált szakmai programsorozatát, az Építőmérnöki Szakmai Hetet. A rendezvény célja a hallgató - oktató - munkaadó közötti szakmai együttműködés erősítse, illetve a közvetlen kapcsolat kialakítása.

A szakmai hét komplex lehetőséget kínál arra, hogy a cégek minél átfogóbb képet nyújthassanak tevékenységükről, termékeikről és az általuk használt technológiákról. A Karrierépítőn a cégek közvetlen kapcsolatba kerülhetnek a diploma előtt álló hallgatókkal.

A négy nap alatt szakmai kirándulásokat szerveznek az érdeklődő hallgatók, akik az építőmérnöki szakma legkülönfélébb területein nyerhetnek betekintést: a gyakorlatba, kivitelezésbe, működésbe, működtetésbe. De lesznek még kerekasztal-beszélgetések, vitafórumok, interaktív előadások. Ezenkívül a szakmai hét alatt rendezik meg a hídépítő versenyt, ahol az induló diákok szakmai tudásukat és konstruktivitásukat tehetik próbára. Idén először külföldi diákok is indulhatnak a versenyen.

edupress.hu
Follow hrportal_hu on Twitter