Erdős Erika a Microsoftnál folytatja"/>
Megjelent: 12 éve

Erdős Erika a Microsoftnál folytatja

Erdős Erikát nevezték ki a Microsoft közigazgatási szektor üzletágának igazgatójává. A szoftvercéget megelőzően a Siemens Networks ügyvezető igazgatójaként tevékenykedett.

2008. augusztus 18-tól Erdős Erika a Microsoft új, közigazgatási szektor üzletágának igazgatója. Feladatai közé tartozik az üzletág stratégiájának kialakítása, a további piaci növekedési lehetőségek feltérképezése, valamint a 6 fős csapat munkájának irányítása.

A közigazgatási szektor üzletág ezidáig a Microsoft nagyvállalati üzletágának részeként működött, azonban az új pénzügyi évben, július 1-jétől önálló üzletágként funkcionál.

Erdős Erika multinacionális FMCG cégeknél (Danone International Brands, Gillette) kezdte pályafutását, elsősorban sales területen. 2000-től a Siemens telefonkészülékek értékesítésével foglalkozó üzletágának vezetője lett, majd különböző funkciók betöltése után tagja lett a Siemens Communications igazgatóságának, ahol a mobil és vezetékes hálózatok, valamint a vállalati megoldások értékesítéséért volt felelős.

Ezt követően a Siemens Networks ügyvezető igazgatójaként, később a North East régió Stratégiai és üzletfejlesztési vezetőjeként szerzett értékes tapasztalatokat.

Erdős Erika okleveles geofizikusként végzett az ELTE Természettudományi Karán.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter