Megjelent: 13 éve

Felavatta Nyíregyházán új környezetkímélő erőművét az E.ON

Elkészült az E.ON új, környezetkímélő megfontolások alapján épített kombinált ciklusú erőműve Nyíregyházán. A beruházás 12,8 milliárd forintba került, és a régi erőművel együtt akár a város teljes távhőellátását, valamint közel ezer ipari ügyfél kiszolgálását is képes biztosítani csúcsidőben - részletezi a Világgazdaság.

A 47 MW villamos- és 68 MW hőteljesítményű erőmű a maga 89 százalékos hatásfokával a leghatékonyabbak közé tartozik, és zajvédelmét tekintve is kiemelkedő eredményekre képes.

A mostantól a Michelin és a Continental üzemeit, valamint a Nyíregyházi Konzervgyárat is kiszolgáló erőművet Veres János pénzügyminiszter és Konrad Kreuzer, az E.ON Hungária Zrt igazgatósági elnöke avatta fel, az ünnepségen továbbá jelen volt Csabai Lászlóné, Nyíregyháza polgármestere is - jelzi a Világgazdaság.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter