Megjelent: 5 éve

Fogyjunk okosan!

A legtöbb nőt foglalkoztató kérdés: a „miért nem sikerül lefogynom” és a „miért nem tudom megtartani a nagy szenvedések árán elért eredményt?” A válasz: mert a hirtelen elhatározásból születő, rövid távú és drasztikus diétákkal ez nem is lehetséges.

Fogyni nem könnyű és a testsúlyt megtartani még nehezebb. A fogyást sokan egyszerűen koplalással kezdik, drasztikusan csökkentik a kalória-bevitelt, vagy a divatos, ám egyoldalú és hosszú távon fenntarthatatlan fogyókúrák valamelyikét alkalmazzák, amely minden esetben valamely tápláléktípus megvonásával jár. Nevében is ott a probléma: fogyóKÚRA. Azaz csak ideig-óráig, kúraszerűen alkalmazzuk a fentieket, aztán visszatérünk az eredeti táplálkozási szokásainkhoz, és ilyenkor az esetek 99%-ban visszajönnek a leadott kilók.

Mi történik egy rossz fogyókúra során? A szervezetünk intelligens rendszer, és ha megvonjuk tőle az ételt, azonnal átáll „vészhelyzeti” üzemmódra, elkezd takarékoskodni, lelassítja az anyagcserét és ott spórol, ahol tud. Mivel az izmok használják fel a legtöbb energiát, ezért testünk az izomfehérjéket fogja először leépíteni, ez pedig rendkívül veszélyes. Az egyre kisebb izomtömeg egyre kevesebb energiát használ fel, és ha valaki egy drasztikus fogyókúra utáni lecsökkent izomtömeggel visszatér az eredeti táplálkozási szokásaihoz, izmai még kevesebb energiát kívánnak majd, ami folyamatos jo-jó effektust eredményez, azaz minden alkalommal egy kicsit többet hízik vissza, mint amennyit lefogyott.

Fogyjunk okosan! Jegyezzük meg: ne a testsúlyunkból akarjuk veszíteni, hanem csak a zsírból! Egy vékony és izomtalan test nem csak hogy nem esztétikus, de a lecsökkent izomzat többé nem képes a funkcióját ellátni, így hamar komoly gerinc- és tartásproblémákhoz vezet. Meg kell tanulnunk együtt élni a ténnyel, hogy egészségünk megőrzéséhez és a formás, esztétikus külső eléréséhez mozognunk kell.

A zsír-izom arányokat kell átalakítani. A fogyókúra során a cél a pangó vizek és méreganyagok eltávolítása, a zsírszövet bontása, leépítése és az izomszövet megerősítése kell legyen. Az egyre erősödő izomszövet helyet követel majd magának és fokozatosan kiszorítja a zsírszövetet. Azonban az egész folyamat beindításához szükség van mozgásra, ésszerű diétára, nagyon sok tiszta vízre, és ami a legfontosabb: keringésjavításra, mégpedig sejt szintű keringésjavításra.

Hogyan segít a fogyásban a FLABéLOS? A készülék fokozott keringésjavulást és izom-összehúzódást hoz létre. Rendszeres használatával fokozódnak a szöveti mikrocirkulációs- és a sejt szintű anyagcsere folyamatok. A zsíroktól fedett, rossz keringésű szövetközti térben elindul a pangó folyadék elszállítása és vele együtt ürülnek ki a méreg-, és salakanyagok is. Ez a hasznos „vízvesztés” a fogyás első lépcsője, amikor már centikben mérhető a problémás területeken a körfogat-csökkenés. A FLABéLOS-t használók kezdetben nem a mérlegen, hanem centikben észlelik a hatást. A jobb keringés több oxigént és több tápanyagot szállít a szöveteinkhez és sejtjeinkhez, így az izomszövetekhez is, ezáltal nagyobb és hatékonyabb mértékű izommunka jön létre. Az izomrostok nagyjából 2-3 hónap rendszeres (heti 4-5 alkalommal történő) FLABéLOS használat során kelnek életre. Ha nagyobb az izomaktivitás, kiszorul a zsír, és ha nem eszünk többet, mint kellene, akkor ezt követően jelentkezik kilóban is a változás. Nem azért, mert a FLABéLOS lerázta rólunk a zsírt, hanem azért, mert saját izomrostjaink szorítják ki a zsírsejteket, amelyek feltöredezve a nyirokkeringéssel távoznak a testünkből.

Nincs jojó-effektus. Tapasztalataink szerint a FLABéLOS használatával elkerülhető a jo-jó effektus, mert a FLABéLOS csak a zsírszövetet építi le, az izomszövetet nem gyengíti, sőt még növelni is képes azt. Rendszeres és hosszú távú használata mellett, ha nem növeljük a táplálékbevitelt, nem jönnek vissza a leadott kilók, ugyanakkor javul a vér- és a nyirokkeringés, távoznak a méreganyagok, szebb lesz a bőr, tartós fogyás tapasztalható és visszahúzódik a cellulit is. Nem azért, mert a FLABéLOS egy csodaszer, hanem mert sejt szinten serkenti az anyagcserét.

Többet szeretne megtudni a FLABéLOS-ról? Csatlakozzon facebook oldalunkhoz (link: facebook.com/flabelos), böngésszen a felhasználói tapasztalatok között, kérdezzen, keressen minket.

Amennyiben otthonra szeretne FLABéLOS-t vásárolni, érdemes körülnézni a Mediwel honlapján, mert a készülék egyösszegű befizetéssel most ajándék OTO e-Shape helyi zsírbontó készülékkel együtt, és többféle kamatmentes részlet konstrukcióban is megvásárolható.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
A felmérések és az adatok ereje! Így töltetjük be a kékgalléros kereséseket is

Az elmúlt közel 15 év, amit a fejvadász szakmában eltöltöttünk, számtalan felismerést hozott számunkra. Az utóbbi hónapok egyik legfontosabb... Teljes cikk

7 év alatt felére csökkent az offshore cégek száma Magyarországon

Erős visszaesés látszik az offshore tulajdonosi körhöz köthető hazai cégek számában, a tendencia biztató, ugyanakkor továbbra is sok lehetőség... Teljes cikk

Állásajánlat: hírszerkesztőt keres a HR Portál

Az online HR magazinok területén napi 50 ezer feletti látogatójával piacvezető HR Portál (www.hrportal.hu) hírszerkesztőt keres azonnali kezdéssel... Teljes cikk