Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 7 éve

Hét magyar IT cég mutatkozik be Ázsiában

Hét magyar IT cég mutatkozik be június 17. és 20. között Ázsia legnagyobb infokommunikációs szakkiállításán, a szingapúri CommunicAsia rendezvényen - közölte a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) az kedden.

A négynapos expón a magyar stand a világ mintegy félszáz országából érkező több tízezer vendégnek mutatja be a magyar fejlesztéseket, az idén másodszor.

Kiemeték: a tavaly bemutatkozó magyar Multipass Solutions Zrt. az idén Ázsiában megnyerte az IT cégeknek kiírt The Asian Banker "Legjobb Felhő Alapú Megoldás" díját. A vállalat egy szingapúri banknál implementált megoldásáért, első magyar cégként vehette át az elismerést.

A szingapúri expón a szoftverfejlesztő és tanácsadó Multipass Solutions Zrt. mellett bemutatkozik a budapesti Artklikk Kft., amely főként a mobiltechnológia területén K+F intenzív termékfejlesztéssel foglalkozik.

A szoftverfejlesztéssel foglalkozó P92 RDI Kft. profilja a kutatásra, a fejlesztésre és az innovációra épül.

A RecognizeIT K+F technológiai és szoftverfejlesztő társaság elsősorban OTT és second screen felületeken futó alkalmazásokat fejleszt.

A SpeSys Kft. speciális hardver és szoftver megoldásokat értékesít.

A WebEye International Kft. több mint 12 ezer járművet szerelt fel GPS alapú flottakövető rendszerrel.

A WM Rendszerház Kft. tevékenységének alapja az M2M (machine-to-machine) iparág, amelyben a mobil- és internetszolgáltatók rendszerére épülő adatátviteli megoldásokat kínál.

Az EnterpriseIT és a BroadcastAsia rendezvényekkel egy időben és azonos helyszínen zajló idei CommunicAsia kiállítás nagyságát mutataj, hogy a 2013-as eseményen több mint 35 ezer látogató találkozott a világ 49 országából érkező 1300 kiállítóval - közölte a HITA.
  • 2021.05.12SAP Human Experience Summit Miért fontos, hogy a vállalatok a munkavállalókat helyezzék tevékenységük középpontjába? Hogyan növelhető a kollégák hatékonysága és elkötelezettsége egy világméretű járvány idején? Ezekre a kérdésekre is választ ad az SAP Human Experience Summit. A közép-kelet-európai régió HR-eseinek szóló rendezvény interaktív virtuális élményt kínál független és SAP szakértők előadásaival, valamint vállalatok vezetőinek kerekasztal-beszélgetéseivel. A konferencia ingyenes, csupán regisztálni kell. Csatlakozik? Részletek Jegyek
  • 2021.05.13 Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban Olyan vezetőknek és (kulcs) munkatársaknak, (HR) controllereknek, HR-eseknek, pénzügyi szakembereknek ajánljuk a képzést, akik a HR munka hatékonyságát, eredményét mérni, számolni, és ezt begyakorolni szeretnék. Ajánljuk továbbá mindazoknak, akik a munkaerő elemzésének, értékelésének vállalati standardizálását, és mérésének elvét és gyakorlatát megismerni szeretnék. Részletek Jegyek
  • 2021.06.07 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
  • 2021.06.19Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter