Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 6 éve

Holnap munkanap, figyeljen!

A munkanap-áthelyezés miatt változik a közösségi közlekedés menetrendje, szombaton a munkanapokon érvényes menetrend lesz érvényben a BKK-nál, a MÁV-nál és a Volánbusz járatainál is. A parkolásért pedig fizetni kell ezen a szombaton.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteki tájékoztatása szerint a járatok az iskolaszünetekben érvényes pénteki menetrend szerint közlekednek. Vasárnapra virradó éjjel az éjszakai buszok a szombati menetrend szerint járnak.

Munkanap lévén, a fővárosban fizetni kell a parkolásért.

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a vasúttársaságnál szintén pénteki menetrend lesz érvényben, így a kisegítő vonatok is közlekednek szombaton.

A Volánbusz arról tájékoztatott, hogy szombaton a hét utolsó munkanapja és iskolanapja szerinti menetrend lesz érvényben.

  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter