Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 5 éve

Holnap munkanap, figyeljen!

A munkanap-áthelyezés miatt változik a közösségi közlekedés menetrendje, szombaton a munkanapokon érvényes menetrend lesz érvényben a BKK-nál, a MÁV-nál és a Volánbusz járatainál is. A parkolásért pedig fizetni kell ezen a szombaton.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteki tájékoztatása szerint a járatok az iskolaszünetekben érvényes pénteki menetrend szerint közlekednek. Vasárnapra virradó éjjel az éjszakai buszok a szombati menetrend szerint járnak.

Munkanap lévén, a fővárosban fizetni kell a parkolásért.

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a vasúttársaságnál szintén pénteki menetrend lesz érvényben, így a kisegítő vonatok is közlekednek szombaton.

A Volánbusz arról tájékoztatott, hogy szombaton a hét utolsó munkanapja és iskolanapja szerinti menetrend lesz érvényben.

  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter