Idén 500 milliárdot várunk az EU-tól "/>
Megjelent: 12 éve

Idén 500 milliárdot várunk az EU-tól

Mintegy 500 milliárd forintot fizetnek ki 2008-ban az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) és az I. Nemzeti Fejlesztési Terv (I. NFT) keretében támogatott projektekre - jelentette be Bajnai Gordon.

2007. évi tapasztalatok alapján minden egy forint támogatás háromforintnyi beruházást jelent. A 2007-től 2013-ig szóló európai uniós támogatások első évében, 2007-ben 62 lezárt pályázaton 3089 projekt kapott támogatást 82,5 milliárd forint értékben - mondta az önkormányzati és területfejlesztési miniszter.

Az első kifizetések már meg is történtek, elsőként az Európai Unióban. A miniszter emlékeztetett arra, hogy az európai uniós pályázatokon utófinanszírozás van, a beruházás megvalósulása után fizetik ki a támogatás összegét.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter