Megjelent: 8 éve

Idén is keresik a fiatal, tehetséges adószakembereket

Az Ernst & Young második alkalommal hirdeti meg "Az Év Ifjú Adószakembere 2012" nemzetközi versenyt. Az idén már húsz ország, közel 200 egyetemének hallgatói kapnak lehetőséget arra, hogy a versenyen bemutassák az adózás terén szerzett technikai és szakmai ismereteiket.

A díj célja, hogy mielőbb felfedezze a következő generáció tehetséges adózási szakértőit, és arra ösztönözze őket, hogy használják ki a szakmában rejlő különleges lehetőségeket.

A kezdeményezés több mint egy verseny, mivel a résztvevők megismerkedhetnek az adószakembereket érintő kihívásokkal, vezetőképzésben részesülnek, így értékes kapcsolatokat alakíthatnak ki globális szervezetek és nagyvállalatok vezetőivel, továbbá bekapcsolódhatnak az adózás világának nemzetközi vérkeringésébe. A megmérettetés első szakaszában a versenyzőknek saját hazájukban kell bizonyítaniuk szakmai rátermettségüket és széles körű kereskedelmi ismereteiket.

Az idei évtől kezdve az Ernst & Young hazai adóversenye egyben "Az Év Ifjú Adószakembere 2012" nemzetközi verseny első fordulója is. A magyarországi győztes részt vesz a Bostonban megrendezésre kerülő döntőben, ahol a világ számos országából érkező tehetséges fiatallal találkozhat és versenyezhet.

Az Ernst & Young adótanácsadási üzletága által meghirdetett versenyen, a magyar egyetemek és főiskolák nappali tagozatos - első BSc vagy első MSc képzésben résztvevő, valamint frissen végzett (2012. január 1. után diplomázott) jogász és közgazdász hallgatói vehetnek részt.

A pályázat leadásának határideje 2012. március 23.

A hazai verseny legjobbjaira a bostoni döntőn való részvétel és a magas pénzjutalom mellett izgalmas munkalehetőség vár az Ernst & Young adótanácsadási üzletágának csapatában.
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter