kapubanner for mobile
Megjelent: 14 éve

Idén is lehet pályázni a CSR Hungary Díjra

Újra pályázhatnak a felelősen működő cégek a CSR Hungary Díjra, mely a hiteles CSR (vállalatok társadalmi felelőssége ) támogatását tűzte ki célul.

CSR menedzsment nagyvállalatok, CSR menedzsment kkv-ék, Közös felelősség, valamint a CSR Junior kategóriákban várják a jelentkezőket 2010. október 15-ig a szervezők.

"Az elmúlt évek statisztikai adatai alapján nagyobbrészt a budapesti székhelyű nagyvállalatok használták ki a pályázati lehetőséget. Szeretnénk ha 2010-ben már nem csak a "fővárosé lenne a CSR!" - hangsúlyozta Takács Júlia, a Díjat alapító ügyvezető.

- Ennek érdekében kommunikációs csatornáinkon keresztül az ország többi régiójában működő vállalkozást is ösztönözni szeretnénk a jelentkezésre. Örülnénk, ha idén a mezőgazdaság és a szolgáltató szektort képviselő pályázók száma is növekedne - fogalmazott.

A (térítésmentes) pályázatokat Bíráló Bizottság összetételét tekintve az alapítók és az együttműködő üzleti, szakmai szervezetek arra törekedtek, hogy a gyakorlati üzleti életben, menedzsment rendszerben is jártas, tekintélyes magyar szakemberek több területről, több szempontból tudják megközelíteni a társadalmi felelősségvállalást. Sok esetben nemzetközi tapasztalatokkal is párosul az adott terület szakmai tudása.

A bizottság elnöke Takács János, az Electrolux Lehel Hűtőgépgyár Kft vezérigazgatója, tagok: dr. Gonda György, az IBS menedzsment tanszékének a vezetője, Mészáros Tamás, a Corvinus Egyetem rektora, dr. Pakucs János, a Magyar Innovációs Szövetség tiszteletbeli elnöke, dr. Rudnay János, a Nemzetközi Vállalatok Magyarországi Társaságának az elnöke, Szabó Tamás, az SKF vezérigazgatója.

Az értékelés alapja a CSP modell (Corporate Social Performance- CSR teljesítmény mérés-nemzetközi értékelési rendszer). Indikátorainak nem könnyű eleget tenni, amellett, hogy a magyar cégek leginkább a CSR egyes területeire, illetve néhányszor főként a kommunikációra fókuszálnak.
  • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek