Megjelent: 11 éve

Íme a legjobb tréning helyszínek!

December 9-én rendezték meg a Develor Tanácsadó Zrt. "Aranycsillag Tréninghelyszín" díjának átadó ünnepségét. A Develor a Magyar Turizmus Zrt.-vel közösen az 50 legtöbb tréninget vásárló vállalat képviselőjét kérte fel arra, hogy jelöljék a díjra a legjobb tréningeknek otthont adó hazai szállodákat.

images

A Develor Tanácsadó Zrt. 2004-ben indította el azt a kezdeményezést, amelynek célja a tréninghelyszínként legjobban teljesítő hazai szállodák és rendezvényhelyszínek értékelése, illetve elismerése, díjazása volt. Ez az egyetlen szakmai díj, ami a szállodákat tréning- és rendezvényhelyszínként minősíti és díjazza. Az ötlethez szakmai támogatóként már a kezdetektől csatlakozott a Magyar Turizmus Zrt. is.

2009-ben megújult formában hirdették meg a korábban Aranykulcsos Tréninghelyszín néven ismert pályázatot, így az idei évtől Aranycsillag-díjas Tréninghelyszín elnevezéssel él tovább. Amellett, hogy a versengés új elnevezést kapott, a szervezők jelentősen kiterjesztették az értékelő szakemberek körét is.

Az 50 legtöbb tréninget vásárló magyarországi vállalat képviselőjét kérték fel arra, hogy mondják el véleményüket a tréninghelyszínekkel kapcsolatban. A felkért szakemberek két kategóriában (3 csillagos és 4-5 csillagos) nevezhettek szállodákat, majd választottak a közel 50 jelölt közül.

2009-ben a díjat, és az ezzel járó oklevelet a következő szállodák kapták:

3 csillagos kategória:

Rosinante Fogadó, Szigetmonostor
Hotel Juventus, Velence
Gerébi Kúria, Lajosmizse

4-5 csillagos kategória:

Thermál Hotel Visegrád, Visegrád
Szent Orbán Erdei Wellness Hotel, Kóspallag-Nagyirtáspuszta
Mesés Shiraz Hotel, Egerszalók

A díjakat dr. Niklai Ákos, a Magyar Turizmus Zrt. elnöke, illetve Pozvai Zsolt, a Develor Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója adta át.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter