Megjelent: 2 hónapja

Ismerd meg a népszerű CRM rendszert!

A felhasználók által az egyik legjobbra értékelt rendszer, amely rengeteg innovatív funkcióval rendelkezik, nem beszélve a 360 fokos integrációs profiljáról.

Ismerd meg a népszerű CRM rendszert!-

Ha szeretnéd megtudni, hogy miért választják oly sokan a Pipedrive CRM rendszert, illetve egy kicsit közelebbről is megismerkednél az alapvető tudnivalóival, ez a cikk neked szól.

Miért olyan kelendő?

A legerősebb érv mellette, hogy szinte bármilyen céges környezetben kiválóan működik, legyen szó kis- vagy nagyvállalatról. Ahogyan az is mindegy, hogy Microsoft vagy G-suite-alapú környezetben kell megállnia a helyét.

Világszerte több százezer cég használja, ugyanis kiterjedt integrációs lehetőségeket kínál, valamint saját applikációs piactérrel is rendelkezik, ez azért elég vonzó a legtöbb vállalkozó, cégvezető számára.

Néhány funkcióját kiemelve, mint például a sales automatizáció, az ajánlatkövetés, a leadmenedzsment, nem is véletlen, hogy egyre többen mellette döntenek. És még nem beszéltünk a kedvező árazásáról, pedig jól tudjuk, hogy központi kérdés minden cég életében, hogy mennyi anyagi ráfordítással jár egy újabb rendszer bevezetése.

Előnye, hogy tulajdonképpen az összes üzleti megoldás integrációja megoldható általa, mindegy hogy kis-, közép- vagy nagyvállalatról van szó.

Miért érdemes választani?

A legtöbben szeretnénk megvalósítani egy hatékonyabb, gyorsabb, de mindemellett jobban tervezhető értékesítést, s ebben kínál óriási segítséget az említett CRM rendszer. Menedzselhetők az ügyfélkapcsolatok, méghozzá gördülékenyen és jóval átláthatóbban. Hozzáférhetünk a lényeges információkhoz, legyen az korábbi megkeresés, vásárlások, e-mail megnyitások, ajánlatok.

Számíthatunk rá a lead generálás során is, mindegy, hogy honnan érkeznek épp látogatók, a rendszer nyomon követi, hiszen összeköthető a marketing automatizációs szoftverekkel.

Nemcsak eredményesebbé válhat az ügyfélkezelés, hanem gyorsabbá is, az idő pedig olyan kincs, amelyből mindig jó, ha sikerül többet megspórolni.

Hatékonyabb értékesítés a sikeres vállalkozás alapja

Nem nehéz belátnunk, hogy akkor működhet zavartalanul a cég minden egyes folyamata, az aktuális feladatok, ha birtokunkban vannak azok az eszközök, amelyek segítségével mindezek támogathatók. A kiváló CRM rendszer, mint amilyen a Pipedrive is, lehetőséget teremt arra, hogy időt és energiát spóroljunk, miközben eredményesebben menedzseljük az ügyfélkezelést, a mindennapos teendőket és az értékesítést is.

Ehhez persze jól jöhet egy profi csapat, aki mindvégig fogja a kezünket, például a 7Blog online marketing ügynökség. Érdemes élni a lehetőséggel különösen akkor, ha komoly versenyelőnyt szeretnénk, magasabb ügyfélélményt biztosítanánk, illetve akkor is, ha nemzetközi terjeszkedésben gondolkodunk, de nem kevésbé fontos az sem, hogy növeljük az árbevételünket.

  • 2024.03.21recruiTECH 2024 A recruiTECH elsősorban HR vezetőknek, toborzóknak, toborzási vezetőknek, employer branding specialistáknak és learning & development szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon, akik keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk tevékenységét.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.26Műegyetemi Állásbörze A Műegyetemi Állásbörze Budapest legnagyobb és legrangosabb álláskereső rendezvénye. 1995 óta képez hidat a munkaadók és potenciális munkavállalóik között. Rendezvényről rendezvényre több újítással, színesebb programokkal, felméréssel és számos csatornával is találkozhatnak az érdeklődők.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.27Átfogó projektmenedzsment képzés IPMA és PMI alapokon Klasszikus projektmenedzsment képzés - átfogó, gyakorlati program, egyéni mentorálással.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Egyre inkább nőhet az érdeklődés a mentális egészségügyi támogatások iránt

A felmérésben megkérdezett munkaadók több mint fele azt mondta, hogy a következő évben valószínűleg növelni fogja a munkavállalók mentális... Teljes cikk

Emelkedik az állami víziközmű társaságoknál dolgozók bére

A munkavállalók alapbérét két lépcsőben fejleszti a társaság. Teljes cikk

Mi Hazánk: megbecsülést a biztonsági őröknek

A párt szorgalmazza, hogy a biztonsági őrök is kaphassanak béren kívüli juttatást és munkába járási támogatást. Teljes cikk