Megjelent: 11 éve

Ismét Budapesten az MBA-tanfolyambörze

A QS World MBA Tour idén ismét ellátogat hazánkba, lehetőséget kínálva az MBA-képzés iránt érdeklődőknek arra, hogy személyesen találkozzanak a legnevesebb nemzetközi üzleti iskolák képviselőivel, áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

images

images

A világ vezető üzleti iskolái bejárják a világot a QS World MBA Tour 16 éves történetének eddigi legnagyobb rendezvénysorozatával, mely 85 eseménnyel 66 várost érint 2010-ben. A Budapestre érkező börze 2010. március 17-én, 18 órától a Corinthia Grand Hotel Royalban, az Erzsébet körút 43-49. szám alatt tekinthető meg. A látogatók több mint 15 hazai és nemzetközi egyetem MBA programjáról kaphatnak részletes információt, áll a közleményben.

A résztvevők között ott lesz Európa tíz legjobb üzleti iskolája közül például az SDA Bosconi és az IE Business School, de a jelöltek találkozhatnak az EDHEC (Franciaország), a GISMA (Németország), a WU Executive Academy (Ausztria), valamint a tengerentúlról pedig a Duke University illetékeseivel is.

A sajtóanyag szerint a tanfolyambörze lehetőséget kínál arra, hogy az érdeklődők személyesen találkozhassanak az egyetemek munkatársaival, volt növendékeivel és informális környezetben tegyék fel kérdéseiket. Fiatal, pályakezdő diplomások és tapasztalt vezetők egyaránt hasznos információkat kaphatnak a különböző oktatási programokról, ösztöndíjakról és egyéb finanszírozási lehetőségekről.

"A részvételünk nagyban segít megnövelni a CEU márka és az általunk kínált programok ismertségét. Ez a rendezvény kiváló alkalom arra, hogy a leendő pályázókkal személyesen is találkozhassunk" - nyilatkozta Vági Andrea, a CEU toborzási vezetője.

Milyen szakirányok a nyerők?

Tavaly a QS World MBA Tour mintegy 65 ezer látogatót vonzott világszerte, s az ő megkérdezésükkel egy átfogó felmérés készült az MBA-jelentkezők hozzáállásáról és terveiről. A felmérésből kiderül, hogy a jelentkezők érdeklődése érezhetően megnőtt azon iskolák iránt, amelyek a vállalkozásra és a CSR-re specializálódtak.

Az MBA (Master of Business Administration) egy posztgraduális menedzsmentvégzettséget adó képzés.

A www.topmba.com/mba_fairs oldalon regisztrálók részére a rendezvényen való részvétel ingyenes.
  • 2021.08.28Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
  • 2021.09.23HR Basic Sajátítsd el évek helyett 12 napban az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! HR gondolkodás e-learning videókkal, esettanulmányokkal, testre szabva gyakorlatorientáltan. Részletek Jegyek
  • 2021.09.28Kötelező visszaélés-bejelentési rendszer bevezetése, alkalmazása Az EU 2019/1937 sz. irányelve új kötelezettséget ír elő. Visszaélés-bejelentési rendszert kell alkalmazni. Minden 50 fő feletti munkavállalót foglalkoztató vállalkozásnak, továbbá a közszférában működő szervezetnek kötelező lesz visszaélés bejelentési rendszert kialakítania és működtetnie. Részletek Jegyek
  • 2021.10.05Tréning Kerekasztal 2021 Komoly kihívások érték és érik a szervezeteket az utóbbi időszakban. Először a járvány okozta sokk, a vele érkező gazdasági megtorpanás, a home office, hogy szinte minden átkerült a digitális térbe. A helyzet továbbra is konstans változásban van, így szükség van folyamatos, rugalmas alkalmazkodásra. A szervezetek VUCA-környezethez való illeszkedésére, a mostanában egyre inkább teret nyerő hibrid működés kialakítására. Mindehhez a képzéseknek, a tréningpiacnak is alkalmazkodnia kell. Ezért is ül össze újra, egy év kihagyás után a Tréning Kerekasztal Konferencia 2021. október 5-én, a New York Palotában. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter