Megjelent: 8 éve

Joghallgató lett 2012 Ifjú Adószakembere

Az idén hatodik alkalommal került megrendezésre az Ernst & Young Adótanácsadás üzletága által kiírt Az Év Ifjú Adószakembere nevű verseny.

images

A közel háromszáz nevezőből a döntőbe tíz, az adózás iránt érdeklődő fiatal jutott. A feladat nem volt egyszerű: egy valós, adózási kérdéseken alapuló esettanulmányt kellett megoldaniuk az indulóknak, majd a döntőben a tanulmány egy részét kellett előadniuk a szakmai zsűri előtt - olvasható a sajtóanyagban.

Az első helyen idén Osikovicz Edit, a Gide Loyrette Nouel - d'Ornano Iroda gyakornoka végzett. A pénzjutalom mellett Edit - aki az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának ötödéves hallgatója - fogja képviselni Magyarországot a Bostonban megrendezésre kerülő "Az Év Ifjú Adószakembere 2012" nemzetközi verseny döntőjében.

"Nagyon büszkék vagyunk Editre, nem mindennapi elismerés ez egy fiatal jogásznak. Bizonyára életre szóló élmény lesz számára a bostoni döntő, ahol hasonlóan kimagasló eredményt várunk tőle" - mondta François d'Ornano, a GLN budapesi irodájának vezető partnere.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter