Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 7 éve

Közel 1000 állás vezető cégeknél - nézzen be most!

Ma reggel elindult és péntek estig tart a Monster állásportál virtuális állásbörzéje. A részvétel ingyenes. Több mint 30 munkaadó, közel 1000 állása lesz elérhető. Kivel lehet találkozni? Mi hozható ki álláskeresőként a rendezvényből?

A legtöbb üres állás mérnöki, informatikai, gazdasági végzettségűeknek szól, ám például a shared service centerek más területek végzőseit is várják, ha megfelelő a nyelvtudás. Olyan ismert világcégekkel lehet felvenni a kapcsolatot, mint például a Coca-Cola, a Tesco, a PricewaterhouseCoopers, a Deloitte, a BP, a Mars, a Knorr Bremse.

De mi is az a virtuális állásexpo? Olyan innovatív toborzási eszköz, amely ötvözi a hagyományos állásbörze lehetőségeit az internet előnyeivel; összehozza a munkáltatókat és a munkavállalókat a 3 dimenziós, virtuális térben és ehhez el sem kell mozdulniuk számítógépük elől.

Álláskeresőként a részvételhez elegendő egy számítógép internetkapcsolattal és október 1-től a www.allasexpo.hu oldalon indulhat is az állásvadászat. Néhány kattintással felkereshetőek a cégek standjai, feltölthetőek az önéletrajzok, lehet chaten vagy hangban (a skype segítségével) kérdezni munkaadók képviselőitől. Nem túlzás azt állítani, élményt is jelent az ilyen álláskeresés, amellett, hogy kényelmesebb egy hagyományos állásbörzénél.

Öt érv, amiért érdemes kipróbálni

  • Közel 1000 állásajánlat ismert világcégektől
  • Kapcsolatépítési és információgyűjtési lehetőség a személyzeti szakemberekkel egy héten át
  • Részvételi lehetőség a világ, az ország bármely részéről,
  • Látványos standok, céges webes előadások - az álláskeresés élmény is egyben
  • Idő- és költséghatékony, nincs felesleges utazás
  • Follow hrportal_hu on Twitter