Megjelent: 15 éve

Leépítést tervez a Clal Finance - a vezetés cáfol

Sajtóértesülések szerint a Clal Finance drasztikus leépítést tervez, bár a vállalat vezetése váltig bizonygatja, hogy ők ilyet nem állítottak.

Cáfolja azokat a sajtóértesüléseket a Clal Finance Batucha Ltd., melyek szerint leépítést fontolgat a vállalat vezetése. A menedzsment arra hivatkozik, hogy a média értesülései hibásak, mivel nem terveznek semmiféle elbocsátásokat, "csak" olyan területek munkatársaitól válnak meg, akiknek a munkaköre teljesen feleslegessé vált.

Május végén, amikor a Clal Finance bejelentette 13,6 milliós első negyedévi veszteségét, Shuki Abramovich közölte: "Nincs sok tennivalónk a veszteségek rendezésének érdekében; csak egy kis költség- és egy kis bércsökkentés".

Néhány hónappal ezelőtt, a Clal Finance karcsúsítási intézkedések keretében extra anyagi forrásokat biztosított az Ilanot Mutual Funds Managementnek, habár leépítések azóta sem történtek.

A legnagyobb veszélyben a vállalat befektetéssel, marketinggel foglalkozó dolgozói vannak, ugyanis ott a legvalószínűbb a leépítés, állítják piaci források.

Israel Business News/HREO
  • 2023.02.08Az MT. új szabályai - munkajogi aktualitások, változások 2023. Az Országgyűlés 2022. decemberében módosította a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvényt, mely több pontban is módosult a korábbiakhoz képest. On-line programunk keretében szeretnénk bemutatni résztvevőinknek a módosításban érintett részeket, aktualitásokat gyakorlati megközelítésben. Részletek Jegyek
  • 2023.02.15Hoshin Kanri képzés A Hoshin Kanri, amely a minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása érdekében a változásmenedzsment projektek lebontásával segíti elő az egész vállalatra kiterjedő stratégiai tervezést, ezáltal megvalósítja a munkafolyamatok racionális napi menedzsment rendszerének hosszú távú kialakítását a szervezetnél. A Hoshin Kanri módszer megismerése és a stratégiai célok lebontása, célmegállapodások megkötése, erőforrás és projekttervek, akció meghatározása a célok elérése érdekében. Részletek Jegyek
  • 2023.02.16Lean black belt képzés A képzés során a résztvevő megismerhetik azokat a haladó és új lean módszereket, illetve az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó fejlesztéseket, amelyek ráépülnek és kiegészítik a korábbi lean ismereteiket, ezzel szélesebb körben tudják a szervezetüknél folyó lean bevezetést támogatni. Részletek Jegyek