Megjelent: 11 éve

Lemondott az ORTT elnöke

November 30-ai hatállyal lemondott az Országos Rádió és Televízió Testület elnöki posztjáról és tagságáról Majtényi László, aki a döntését a rádiós pályázat körül történtekkel indokolta.

A médiahatóság vezetője közölte: döntéséről tájékoztatta az őt a posztra jelölő államfőt és miniszterelnököt; távozási szándékát a rádiós pályázat körül történtekkel indokolta.

Az ORTT szerdai határozata értelmében a Sláger Rádió frekvenciáját az FM1 konzorcium, míg a Danubiusét az Advenio Zrt. üzemeltetheti a következő 7 évben. Majtényi László a döntés után azt mondta: nem ért egyet a határozattal, mert megalapozatlannak tartja mindkét nyertes üzleti tervét.

Info Rádió
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter