Megjelent: 7 éve

Magyar weboldal lett a világ legjobb nyelvoktató portálja

A világ egyik legnagyobb és legjelentősebb angol nyelvoktató kiadványokat gyártó és forgalmazó kiadója, a Macmillan Education által meghirdetett Love English Awards első díját idén több mint 3000 szavazatos előnnyel a magyar 5 Perc Angol nyerte el, olyan versenytársakat maga mögött hagyva, mint a BBC Learning English vagy az amerikai kormány nyelvoktató oldala a Voice of America Learning English.

A díjjal a kiadó a világ legkedveltebb, ugyanakkor legsokoldalúbb és legelhivatottabb online angol nyelvoktató portáljait díjazza, ahova a nyelvtanulók a legszívesebben fordulnak, ha információra, inspirációra, tananyagra van szükségük, vagy gyakorolni szeretnék az angol nyelvet.

A 2012-es évben a szavazatok alapján az idén 10 éves 5 Perc Angol nyerte el a tanulók bizalmát, a magyar portált ajánlották a legtöbben a díjra érdemesnek.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter