Megjelent: 3 hónapja

Május 1-ig lehet jelentkezni a Szerencsejáték Zrt. utánpótlás- és gyakornoki programjára

A Szerencsejáték Zrt. a nagy érdeklődésre való tekintettel május 1-ig meghosszabbítja a Level UP! utánpótlás- és gyakornoki programjának jelentkezési határidejét. Így további két hétig adhatják be jelentkezésüket azok, akik a vállalat csapatához csatlakozva a hároméves utánpótlás programban, vagy egyéves gyakornoki státuszban szeretnék megalapozni szakmai pályafutásukat.

images

2021 szeptemberében több mint 500 jelentkező közül 17 utánpótlás programban résztvevő kolléga és 9 gyakornok került be a Szerencsejáték Zrt. Level UP! programjának első évfolyamába.
 A nemzeti lottótársaság inkubációs programjának célja, hogy vonzó fejlődési és karrierlehetőséget kínáljon a felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak gyakornokként, illetve a maximum kétéves munkatapasztalattal rendelkező pályakezdőknek már munkaviszony keretében.

A pályázók számos területből válogathatnak: jelentkezhetnek informatika, HR és pénzügyi, marketing és kommunikációs, kereskedelmi és játékfejlesztési, valamint jogi és biztonsági pozíciókra. A többlépcsős kiválasztási folyamat után a felvételt nyerő fiatalok szeptemberben kiemelt piaci javadalmazás mellett csatlakozhatnak a Szerencsejáték Zrt. csapatához. A felvételt követően intenzív tanulás következik, amely során az újonnan érkezők közös fejlesztési programban vesznek részt és emellett megismerik a vállalat termékeit, működését és felsővezetését.

A résztvevők 80%-ban a szakterületen végeznek munkát, munkaidejük 20%-ban pedig a központi képzés-fejlesztésük zajlik. Az első negyedév intenzív onboarding folyamatában a területek és vállalati folyamatok részletes megismerése történik, megalapozva az első év fő fókuszát, a projektmenedzsmentet.

A Level UP! gyakornoki programba pedig olyan egyetemistákat várnak, akik heti 20-30 órában dolgoznának, és már a felsőfokú tanulmányaik alatt releváns nagyvállalati munkatapasztalatot szereznének. Ők a kiválasztás folyamata után mentori segítséggel kezdhetnek neki a munkának, készségfejlesztési tréningeken vehetnek részt, a későbbiekben pedig jelentkezhetnek az utánpótlásprogramba vagy teljes munkaidős pozícióba.
 

  • 2022.07.25Üzleti metaverzum: Vezetéstechnikai szimuláció a Training360-tól A 3 napos Business Game lényege, hogy csapatmunkában kell egy több helyszínen hajókat gyártó vállalatot irányítani. Részletek Jegyek
  • 2022.09.28 recruiTECH BLUE Kékgalléros foglalkoztatók, termelő logisztikai vállalatok = recruiTECH BLUE konferencia, ahol újra a fizikai toborzáson lesz a hangsúly. Harmadik országbeliek foglalkoztatása, szállásoltatás, online toborzás, outsourcing és még számos aktuális téma! Részletek Jegyek
  • 2022.10.05Tréning Kerekasztal Konferencia 2022. Folytonos változások, aggodalom, stressz, hybrid működés, motivációvesztés, soha nem látott fluktuáció - napjainkban számos már korábban is tapasztalt és rengeteg új kihívással küzdenek a cégvezetők, HR és képzési szakemberek. Az idei Tréning Kerekasztal konferencia több évtizedes hagyományt követve az aktuális szervezeti és HR kihívásokra ad válaszokat és bemutatja a magyar piac vezető tréningcégeinek legújabb fejlesztéseit és tapasztalatait. Részletek Jegyek
  • 2022.10.11HR Fest BudapestHR Fest Budapest Ez az igazi, megismételhetetlen, szakmai felfrissülés, ott a helyed! Ez lesz az év legnagyobbat szóló HR-fesztiválja, amit te sem hagyhatsz ki! Részletes program, előadók és számos újdonság vár rád, stay tuned, 2022-ben minden kiderül! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter

Facebook