Megjelent: 12 éve

Mégsem értékeli személyesen minisztereit Gyurcsány Ferenc

Noha decemberben, évértékelő sajtótájékoztatóján Gyurcsány Ferenc miniszterelnök még azt nyilatkozta, hogy minisztereivel külön-külön elbeszélget az elmúlt év teljesítményéről, a Népszabadság értesülései szerint elmaradnak e nagy tanácskozások.

Nem fér már bele a miniszterelnök idejébe a tárcák vezetőivel való konzultáció, ezért majdan csak bizonyos érzékeny kérdésekről fog tanácskozni velük; inkább témák, mint személyek alapján rendszerezve a beszélgetéseket.

A kormányfő jelenleg háttérbeszélgetéseket, egyeztetéseket tart a legfontosabb ügyekről, így az egészségügyi reformról vagy a népszavazás ügyéről.

Népszabadság
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter