Megjelent: 5 éve

Miért jó választás egy kastélyszálló céges rendezvényre?

Rengeteg helyet ismerünk, ahol kisebb-nagyobb rendezvényt szívesen valósítanánk meg vagy éppen vennénk részt rajta. A szállodák mint rendezvényhelyszín azonban örökzöldek maradnak, és ha valami igazán egyedire vágyunk, akkor egy kastélyszálló céges rendezvényre kiváló ötlet!

fried hotel

Egy rendezvényt nagyban meghatároz a helyszín

Ahhoz, hogy mennyire lesz sikeres egy rendezvény, nagyban hozzájárul a helyszín, a helyi szolgáltatások köre és minősége. Nem mindegy, milyen típusú rendezvényről beszélünk, családi vagy céges, illetve ha céges, akkor többnapos konferencia vagy csapatépítés a cél. 

Céges rendezvények számára kiemelten preferált a többnyire négycsillagos szálloda vagy az olyan helyszín, ahol valamilyen egyediséget és többletet biztosíthatnak a szervezők magas színvonalon a résztvevőknek. 

Konferenciák, többnapos tréningek szállodában

Céges rendezvényhelyszínek között népszerűek az olyan különleges szállodák, mint a Fried Kastélyszálló és Kastélyszálloda. 

Példának okáért a Fried Kastélyszálló remek lehetőségeket kínál megbeszélésekre, konferenciákra, hiszen négy különböző méretű rendezvényterem áll rendelkezésre, elrendezéstől függően 20-100 fő befogadására alkalmas. A terembérlet mindemellett az alap technikai felszereltséget tartalmazza, tehát biztosított a termekben a vászon, a projektor, a flipchart, a TV DVD-lejátszóval és természetesen a hangosítás.

Mivel céges rendezvények esetén, de leginkább konferenciák során a szállást a legtöbbször egyágyas szobaként veszik igénybe a résztvevők, a változatos szálláslehetőség a különböző épületszárnyaknak köszönhetően szintén előny egy olyan helyen, mint a Fried Kastélyszálló.

Nem kevésbé fontos az étkezések és a kávészünetek megvalósításának sokszínűsége, az esti fogadás és gálavacsora megszervezésének és lebonyolításának zökkenőmentessége. 

A legtöbb rendezvényhelyszínként is üzemelő szálloda kínál különböző konferenciacsomagokat, amelyek általában 1 éjszaka szállást reggelivel, két kávészünetet és egy ebédet tartalmaznak a résztvevő számára, illetve a terembérleti díjat, azonban ezt garantált létszámminimumhoz kötik.  

Céges csapatépítés szállodán belül és kívül

A csapatépítés szintén kiemelt rendezvénytípus mint céges rendezvény, amelyhez nem árt a benti lehetőségeken túl, a termek megfelelősége mellett a kültéri programkínálatot is áttekinteni, ami szintén befolyásolja a helyszín melletti döntést. 

Ezt pedig a Fried Kastélyszálló a hatalmas parkjával, saját panorámás pincéjével és a környék természeti adottságaival mind garantálni tudja, így érdemes az ajánlataikat áttanulmányozni.

A csapatépítés alapvetően a jókedvről, a szórakozásról kell hogy szóljon. Ehhez rendkívül jó programokat tudnak összeállítani a szállodák, akiknél jobban senki sem ismerheti a hely adottságait, a bennük rejlő lehetőségeket, így nem lehet rossz döntés ezek közül választani. 

  • 2023.02.16Lean black belt képzés A képzés során a résztvevő megismerhetik azokat a haladó és új lean módszereket, illetve az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó fejlesztéseket, amelyek ráépülnek és kiegészítik a korábbi lean ismereteiket, ezzel szélesebb körben tudják a szervezetüknél folyó lean bevezetést támogatni. Részletek Jegyek
  • 2023.02.16CX-Ray elégedettségfelmérés online workshop A munkahelyi hatékonyság az elégedett kollégákkal kezdődik! Skálázható, szűrhető eredmények - tudd meg, munkatársaid szerint, mik a valóban égető problémák! Részletek Jegyek
  • 2023.02.23CX-Ray teljesítményértékelés online workshop Miért fontos a TÉR? Az egyértelmű egyéni és csapat célok és a folyamatos visszajelzés az elkötelezettséget és motivációt kiemelten meghatározó tényezők. Részletek Jegyek
  • 2023.03.22recruiTECH konferencia A recruiTECH elsősorban HR vezetőknek, toborzóknak, toborzási vezetőknek, employer branding specialistáknak és learning & development szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon, akik keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk tevékenységét. Részletek Jegyek