kapubanner for mobile
Megjelent: 6 éve

Miért jó választás egy kastélyszálló céges rendezvényre?

Rengeteg helyet ismerünk, ahol kisebb-nagyobb rendezvényt szívesen valósítanánk meg vagy éppen vennénk részt rajta. A szállodák mint rendezvényhelyszín azonban örökzöldek maradnak, és ha valami igazán egyedire vágyunk, akkor egy kastélyszálló céges rendezvényre kiváló ötlet!

fried hotel

Egy rendezvényt nagyban meghatároz a helyszín

Ahhoz, hogy mennyire lesz sikeres egy rendezvény, nagyban hozzájárul a helyszín, a helyi szolgáltatások köre és minősége. Nem mindegy, milyen típusú rendezvényről beszélünk, családi vagy céges, illetve ha céges, akkor többnapos konferencia vagy csapatépítés a cél. 

Céges rendezvények számára kiemelten preferált a többnyire négycsillagos szálloda vagy az olyan helyszín, ahol valamilyen egyediséget és többletet biztosíthatnak a szervezők magas színvonalon a résztvevőknek. 

Konferenciák, többnapos tréningek szállodában

Céges rendezvényhelyszínek között népszerűek az olyan különleges szállodák, mint a Fried Kastélyszálló és Kastélyszálloda. 

Példának okáért a Fried Kastélyszálló remek lehetőségeket kínál megbeszélésekre, konferenciákra, hiszen négy különböző méretű rendezvényterem áll rendelkezésre, elrendezéstől függően 20-100 fő befogadására alkalmas. A terembérlet mindemellett az alap technikai felszereltséget tartalmazza, tehát biztosított a termekben a vászon, a projektor, a flipchart, a TV DVD-lejátszóval és természetesen a hangosítás.

Mivel céges rendezvények esetén, de leginkább konferenciák során a szállást a legtöbbször egyágyas szobaként veszik igénybe a résztvevők, a változatos szálláslehetőség a különböző épületszárnyaknak köszönhetően szintén előny egy olyan helyen, mint a Fried Kastélyszálló.

Nem kevésbé fontos az étkezések és a kávészünetek megvalósításának sokszínűsége, az esti fogadás és gálavacsora megszervezésének és lebonyolításának zökkenőmentessége. 

A legtöbb rendezvényhelyszínként is üzemelő szálloda kínál különböző konferenciacsomagokat, amelyek általában 1 éjszaka szállást reggelivel, két kávészünetet és egy ebédet tartalmaznak a résztvevő számára, illetve a terembérleti díjat, azonban ezt garantált létszámminimumhoz kötik.  

Céges csapatépítés szállodán belül és kívül

A csapatépítés szintén kiemelt rendezvénytípus mint céges rendezvény, amelyhez nem árt a benti lehetőségeken túl, a termek megfelelősége mellett a kültéri programkínálatot is áttekinteni, ami szintén befolyásolja a helyszín melletti döntést. 

Ezt pedig a Fried Kastélyszálló a hatalmas parkjával, saját panorámás pincéjével és a környék természeti adottságaival mind garantálni tudja, így érdemes az ajánlataikat áttanulmányozni.

A csapatépítés alapvetően a jókedvről, a szórakozásról kell hogy szóljon. Ehhez rendkívül jó programokat tudnak összeállítani a szállodák, akiknél jobban senki sem ismerheti a hely adottságait, a bennük rejlő lehetőségeket, így nem lehet rossz döntés ezek közül választani. 

  • 2024.06.03Projektmenedzsment képzés A KÉPZÉS CÉLJA: A projektmenedzsment elméletének és gyakorlatának megismertetése a résztvevőkkel. A projektmenedzsment módszereinek begyakorlása példákon és esettanulmányokon keresztül. A résztvevők projektvezetési képességének fejlesztése és felkészítésük projektek önálló, sikeres lebonyolítására. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.05Pénzügyi kimutatások elemzése A képzés során a résztvevők megismerik és elsajátítják a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit, képessé válnak egy vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének komplex megítélésére a nyilvánosan elérhető pénzügyi beszámolók alapján. Betekintést kapnak a vállalati beszámolók megértéséhez elengedhetetlen iparági elemzés eszközrendszerébe és technikáiba.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek