Megjelent: 11 éve

Minőségi verseny az Educatio kiállításon

Az intézmények versenyeznek a hallgatókért, a jelentkezők pedig küzdenek az intézményekért. A minőségi verseny, a javuló szolgáltatások a felsőoktatási reform sikerességét bizonyítják - nyitotta meg Arató Gergely, az Oktatási és Kulturális Minisztérium államtitkára az Educatio 2009 - Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást január 23-án.

A Syma Sport és Rendezvényközpont "A" és "C" csarnokában rendezett kiállítás idén 10 ezer négyzetméteren, több mint 200 kiállítóval várja az érdeklődőket.

A mára hagyományosan megrendezett kiállítás a felsőoktatásba készülőknek, a felsőoktatási intézményeknek, és a háttérintézményeknek ad lehetőséget egy tartalmas találkozásra - fogalmazott az államtitkár. "Az OKM azért rendezi meg minden évben a kiállítást, hogy a felsőoktatásban érintettek egy helyen szerezhessenek be minden információt a lehetőségekről" - mondta.

A hazai és főként brit, norvég, olasz, belga, spanyol, osztrák, német több mint 35 külföldi intézmény mellett taneszközgyártók és -forgalmazók, nyelviskolák, szakképző intézmények, oktatással foglalkozó kutatóintézetek is részt vesznek a rendezvényen.

Arató Gergely sikeres és eredményest versenyt kívánt a felvételizőknek és az intézményeknek egyaránt.

Edupress.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter