Megjelent: 9 éve

Munkások közé hajtott egy kamionos

A kamion előbb nekiment a munkások teherautójának, amely az út szélén állt, majd áttért a szemközti sávba és az árokba borult - adja hírül az RTL Klub.

A balesetben a kisteherautó vezetője és a kamion román sofőrje sérült meg, őt a közútkezelő munkatársai szabadítottak ki.

A kamion közben füstölni kezdett, és a gázolaj is szivárgott, a terepet ezért a tűzoltók biztosították. A két sérültet kórházban ápolják, a baleset miatt a Szentest elkerülő délután több órára teljesen lezárták.

RTL Klub
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter