Napi 60 ezer forint tanácsokért "/>
Megjelent: 9 éve

Napi 60 ezer forint tanácsokért

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó csalás és hűtlen kezelés miatt tett feljelentést két, a volt Szociális és Munkaügyi Minisztérium (SZMM) által megkötött szerződés ügyében Réthelyi Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztériumának vezetője - adta hírül értesülését a Magyar Nemzet.

A feljelentést azután tette meg Réthelyi Miklós, miután átvizsgálták a tárca jogelődje, az SZMM által megkötött külsős szerződések egy részét.

Ennek során derült fény az SZMM által kötött megbízási szerződésre a Lighthouse Silver Kommunikációs Tanácsadó Bt.-vel szakértői feladatok ellátására. Munkadíjként napi 60 ezer forintról, összesen 5,6 millió forintról szólt a megállapodás.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter