Napi 60 ezer forint tanácsokért "/>
Megjelent: 9 éve

Napi 60 ezer forint tanácsokért

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó csalás és hűtlen kezelés miatt tett feljelentést két, a volt Szociális és Munkaügyi Minisztérium (SZMM) által megkötött szerződés ügyében Réthelyi Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztériumának vezetője - adta hírül értesülését a Magyar Nemzet.

A feljelentést azután tette meg Réthelyi Miklós, miután átvizsgálták a tárca jogelődje, az SZMM által megkötött külsős szerződések egy részét.

Ennek során derült fény az SZMM által kötött megbízási szerződésre a Lighthouse Silver Kommunikációs Tanácsadó Bt.-vel szakértői feladatok ellátására. Munkadíjként napi 60 ezer forintról, összesen 5,6 millió forintról szólt a megállapodás.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter